ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02202019

Δευ, 18 Φεβ 2019 9pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ανδρέας Χριστόπουλος

Ένας φοιτητής στο αμφιθέατρο

Υπήρξε μια εικόνα από την Βουλή που με άφησε άφωνο. Είναι στο βήμα ο βουλευτής ΔΗΣΥ κ. Κουτσούκος. Ξαφνικά ένα πλάγιο τηλεοπτικό πλάνο στον ομιλητή δείχνει πίσω του τον κ. Τσίπρα να κάθεται στη θέση του με το ένα πόδι πάνω στο άλλο, να χασκογελάει (για κάτι που ειπώθηκε από τον ομιλητή προφανώς) και να κρατά στο χέρι ένα τεράστιο... μπεγλέρι παίζοντας με αυτό!

Περισσότερα...

Από την Κύπρο στα Ίμια

Οι Τούρκοι δεν είναι ανόητοι. Γνωρίζουν ότι η Ελλάδα έχει την επιχειρησιακή ετοιμότητα να "κουμπώσει" όλο το Αιγαίο από αέρα και θάλασσα σε λίγα λεπτά. Γνωρίζουν επίσης ότι μια σύρραξη στο Αιγαίο θα έχει φοβερές επιπτώσεις (και) για τους ίδιους. Τέτοιες που δεν θα μπορούσαν να τους διαχειριστούν ούτε στο εσωτερικό της χώρας τους, ούτε διεθνώς.

Περισσότερα...

Η φιλία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σε ηλικία 17 ετών, ο Αριστοτέλης γράφτηκε στην Ακαδημία του Πλάτωνα, στην οποία θα έμενε για 20 χρόνια. Ο νεαρός Αριστοτέλης θα γινόταν ο καλύτερος μαθητής της Ακαδημίας που ιδρύθηκε από τον άνθρωπο που έμεινε στην ιστορία ως ο πατέρας της φιλοσοφίας.

Περισσότερα...

Χώρα - βούρκος πολιτικά η Ελλάδα

Η ευτέλεια στην πολτική ζωή της χώρας έχει πιάσει πάτο. Χωρίς καμία απολύτως απόδειξη διασύρονται σε εθνικό επίπεδο πολιτικά πρόσωπα και κανείς δεν λογαριάζει ότι έχουν οικογένειες, παιδιά σε σχολεία, κοινωνικό περίγυρο.

Περισσότερα...

Έρχονται παρατεταμένες οικονομικές κρίσεις

Ολόκληρος ο πλανήτης πορεύεται μέσα από εικονικά προϊόντα που δημιουργούν τα Χρηματιστήρια και οι Τράπεζες. ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι έχει επιβληθεί ο παρασιτικός καπιταλισμός που κερδοσκοπεί χωρίς όρια αλλά καμία κυβέρνηση πουθενά στον κόσμο δεν τολμά να πάρει μέτρα για να διορθώσει τη κατάσταση.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ