ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ02212020

Παρ, 21 Φεβ 2020 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μέσω του Δήμου είναι δυνατή η αποπληρωμή - Ποιοι τη δικαιούνται - Τα δικαιολογητικά

Εν μέσω κρίσης, η πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη. Ο κύριος λόγος είναι ότι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχουν παρεισφρύσει κι άλλες αξιώσεις (Δήμος, ΕΡΤ, μικροχρεώσεις κ.α.) με αποτέλεσμα ένα διαμέρισμα στη Χαλκίδα να έχει λογαριασμό 300 ευρώ (!) και ένα ίδιο στο Στρασβούργο 60 ευρώ!

Η μόνη φροντίδα που έχει υπάρξει αφορά όσους έχουν πραγματική αδυναμία λόγω ανεργίας, ιατρικής ανάγκης ή χαμηλών εισοδήμάτων. Εδώ έχουμε και επανασύνδεση αλλά και διαγραφή χρέους.
Πολλοί καταναλωτές ωστόσο δεν γνωρίζουν πως να ενταχθούν και είναι σημαντικό να το υπενθυμίσουμε.
 Ο Δήμος Χαλκιδέων γνωστοποιεί ότι όσοι καταναλωτές έχουν αποσυνδεθεί από τη ΔΕΗ, λόγω χρέους έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2018, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης και διαγραφής χρέους, στην Επιτροπή που έχει συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη και στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωπος του Δήμου, του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) και της ΔΕΗ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα εξής δικαιολογητικά:
α) Ε1 του τελευταίου φορολογικού έτους
β) Ε9 του τελευταίου φορολογικού έτους
γ) εκκαθαριστικό του τελευταίου φορολογικού έτους
δ)πράξη προσδιορισμού ΕΝ.Φ.I.A. (ανεξάρτητα από το αν έχει εξοφληθεί)
ε) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
και αν υπάρχουν:
- γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω.
-βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ' οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού.
* Πληροφορίες: 2221060154 κ. Λοβέρδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ