ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ02242020

Δευ, 24 Φεβ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Νέες παρεμβάσεις για την Υγεία στην Εύβοια

Νέες παρεμβάσεις για την Υγεία στην Εύβοια

Συνεχίζεται η ποιοτική αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον νομό Εύβοιας, με στοχευμένες παρεμβάσεις σε κεντρικές και περιφερειακές δομές του νομού.

- Στο Κέντρο Υγείας Χαλκίδας (Πλατεία Αγίας Βαρβάρας) εγκαταστάθηκαν καινούριος βιοχημικός και αιματολογικός αναλυτής και ψηφιακό ακτινολογικό.

- Το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, με την πρόσληψη μαίας, θα παρέχει στο εξής μαιευτική φροντίδα στις εγκύους (ψυχοπροφύλαξη, μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θηλασμός) και προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις (τεστ ΠΑΠ).
Ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Σταμάτης Βαρδαρός δήλωσε: «Η προσπάθεια για αναβάθμιση του Εθνικoύ Συστήματος Υγείας στην Εύβοια συνεχίζεται και στο επίπεδο των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ενισχύουμε τα Κέντρα Υγείας του νομού και σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνική υποδομή. Το δικό μας πολιτικό σχέδιο είναι σχέδιο ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους για τις ανάγκες των πολλών, και όχι προσπάθεια εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων στον χώρο της υγείας».