ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11202018

Δευ, 19 Νοε 2018 10pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΗΘΟΥ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΗΘΟΥ

Τελετή υποδοχής της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Τριχερούσας (αντίγραφο της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου του Αγ. Όρους), η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί στην Ευαγγελίστρια Κανήθου. Η θρησκευτική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 06 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, με την ευκαιρία  της ανάμνησης  των (47) ετών, από τα εγκαίνια  του Ναού. Η εικόνα θα παραμήνει στο Ναό μέχρι και το Σαββάτο 13 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα είναι το εξής:  Σάββατο 06 Ιουνίου:  Ώρα 7 το απόγευμα υποδοχή της ΙεράςΕικόνος της Παναγίας της Τριχερούσας στα προπύλαια τουΙερού Ναού,  από τον Μητροπολίτη και  εν συνεχεία ΜέγαςΠανηγυρικός  Εσπερινός  &  θείου  κηρύγματος,χοροστατούντος του κ. Χρυσοστόμου.   Κυριακή 07 Ιουνίου:Ώρα 7 το πρωί Όρθρος και  η Θεία Λειτουργία.  Ώρα 6 τοαπόγευμα  Πανηγυρικός  Εσπερινός  &  Ιερά  Παράκληση  τηςΠαναγίας της Τριχερούσας. Δευτέρα 08 Ιουνίου ( Ανάμνησητων  Εγκαινίων): Ώρα  7  το  πρωί  Όρθρος  και  η  ΘείαΛειτουργία.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας θα παραμείνειστον  Ιερό   Ναό  έως  το  Σάββατο  13  Ιουνίου  και  θαΑναχωρήσει στις 10:30 το πρωί.  Όλες της  ημέρα που ΙεράΕικόνα θα βρίσκετε στον Ιερό μας Ναό  θα τελείτε και ώρα 7 το πρωί ο Όρθρος & Θεία Λειτουργία  ενώ  το απόγευμαστις 6 το απόγευμα, ο Εσπερινός και Ιερά Παράκληση τηςΠαναγίας  της  Τριχερούσας  και  ώρα  9  το  βράδυ  η  ΙεράΠαράκληση της Παναγίας.   Την  Τετάρτη  10  Ιουνίου  και  ώρα  7  το  απόγευμα  Θατελεστεί το Ιερό Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και  ώρα 9το βράδυ  Ιερά Αγρυπνία. Την Παρασκευή 12 Ιουνίου με τηνΑκολουθία του Εσπερινού, θα διαβστούν οι Χαιρετισμοί τηςΠαναγίας. Ο Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 7 το πρωί  έως1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10:30 τοβράδυ.

Πολιτιστικές  εκδηλώσεις  για  την   Ανάμνηση  των  (47) ετών  από τα Εγκαίνια  του Ιερού Ναού.  Έχουν διοργανωθεί πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ενορίας,που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο αλλά καιστον  προαύλιο  χώρου  της   Ευαγγελίστριας,  από  τηνΔευτέρα 08 Ιουνίου έως και την Κυριακή 14 Ιουνίου, με τηνευκαιρία  της ανάμνησης  των (47) ετών από τα εγκαίνια του Ναού. Την Δευτέρα 08 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ, οΕκπολιτιστικός Σύλλογος το Αλωνάκι θα παρουσιάσει στονπροαύλιο χώρο του Ναού, παραδοσιακούς χορούς από όλητην Ελλάδα.  Το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα,στο Πνευματικό Κέντρο του  Ναού,  θα πραγματοποιηθούναπό  τις  δραστηριότητες  τα  Εγκαίνια  της  Εκθέσεως.  Θαέχετε  τη  δυνατότητα  να  δείτε  τα  έργα  των  μικρώνΑγιογράφων  της  Ενορίας,   πίνακες  από  τις  κυρίες  τηςΖωγραφικής και Χειροτεχνίες που θα μπορούν να στολίζουντα σπίτια σας. Την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ,στον  προαύλιο  χώρο  της  Εκκλησίας,  θα  πραγματοποιηθείεκδήλωση από το τμήμα της  χορωδίας και τα τμήματα τωνΠαραδοσιακών χορών της Ενορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ