ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ10202018

Παρ, 19 Οκτ 2018 6pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας;

Θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας;

Φαίνεται ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης του δομικού υλικού του Αρχαίου θεάτρου της Ερέτριας.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ωστόσο η γραφειοκρατία πολλές φορές θέλει χρόνο να ξεπεραστεί. Οι πιο αισιόδοξοι εντοπίζουν την έναρξη των εργασιών τον Ιούνιο του 2018, ενώ άλλοι προβλέπουν πως η αρχαιολογική σκαπάνη θα πιάσει δουλειά με την έλευση του 2019.

 Ήδη η Eφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας ανακοίνωσε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με αντικείμενο εργασίας την αποκατάσταση και συντήρηση δομικού υλικού του αρχαίου θεάτρου Ερέτριας.
Επίσης η Περιφέρεια Στερεάς .Ελλάδας έχει δεσμεύσει τα χρήματα (1.050.000€) για αυτό το σκοπό εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι, οι πόροι προήλθαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων όπου και εντάχθηκε η αποκατάσταση και συντήρηση του Αρχαίου θεάτρου της Ερέτριας.