ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ11192018

Δευ, 19 Νοε 2018 10pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ

Δυο σημαντικά βιωματικά σεμινάρια από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας

Σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πάτρας και την καθηγήτρια Γαλάνη Μάρω, Διδακτική χορού ρυθμικού και θεατρικού παιχνιδιού, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εύβοιας με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων διοργανώνουν για το μήνα Νοέμβριο τα παρακάτω βιωματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές δράσεις για εκπαιδευτικούς και μαθητές Πρωτοβάθμιας.

Περισσότερα...

Η ΕΡΕΤΡΙΑ ΖΗΤΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΙΔΡΥΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέτει άμεσα σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας

Ο Δήμος Ερέτριας καταθέτει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Παιδείας αίτημα ίδρυσης Ναυτικού Λυκείου στον Δήμο Ερέτριας. Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο παρουσία του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κονιστρών κ. Κοντολιού. 

Περισσότερα...

Κατασκευή νέου σχολείου από την Περιφέρεια στην Ερέτρια

Τη σύμβαση προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή του κτιρίου όπου θα στεγαστεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Περισσότερα...

Η παιδική αυτογνωσία μέσα από ένα παραμύθι

Το βαθύτερο νόημα μιας επίσκεψης μαθητών στη Βιβλιοθήκη Καθενών

Όμορφη εμπειρία για τους μαθητές  της Β’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης, με την επίσκεψή τους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Περισσότερα...

ΔΙΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Ο Δήμος είναι ο μοναδικός στην Εύβοια που θα ξεκινήσει το σημαντικό αυτό πρόγραμμα που πάντως θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα

Μια σημαντική πρωτιά για τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. Έχει συμπεριληφθεί στους πρώτους Δήμους που θα εφαρμοστεί η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ