ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08242019

Παρ, 23 Αυγ 2019 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ

Εμπλουτίζεται συνεχώς η Βιβλιοθήκη Καθενών

Με την οικονομική αρωγή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών εμπλούτισε τη συλλογή της με 123 καινούργια βιβλία.

Πρόκειται για μια κίνηση με πάγιο και διαρκή χαρακτήρα που αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών του αναγνωστικού κοινού καθώς και στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών δράσεων που προωθεί η βιβλιοθήκη.

Περισσότερα...

Δεκάδες παιδιά χωρίς παιδικό σταθμό

Για μία ακόμα χρονιά χιλιάδες παιδιά αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ (ΕΣΠΑ) για “δωρεάν φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών”, γιατί οι γονείς τους δεν πληρούν τα κριτήρια που ορίζει το πρόγραμμα, δεν συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα μόρια ή δεν έχουν καν δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτό".

Περισσότερα...

ΧΩΡΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΥΡΙΠΟΥ

Η κυβέρνηση δεν θέλει να ανατρέψει σχεδιασμούς αλλά θα επέμβει αργότερα για να "διορθώσει" ότι πρέπει

Παρά την κάθετη διαφωνία της για την ένταξη του ΤΕΙ Ψαχνών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, η κυβέρνηση δεν πρόκειται στην παρούσα φάση να αλλάξει κάτι. 

Περισσότερα...

Έρχονται οι πρώτοι φοιτητές στο Τμήμα Ψηφιακής Τεχνολογίας

Η διοίκηση και το προσωπικό του Τμήματος Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας στα Ψαχνά, καλωσορίζουν τους νέους, πρωτοεισερχόμενους φοιτητές

Το Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας ιδρύθηκε το 2019 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Αθηνών. Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτελώντας σημείο ιστορικής αναφοράς για τη συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση, έρευνα και ανάπτυξη που προσφέρει στην ελληνική κοινωνία, δημιούργησε το Τμήμα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας, ως παρέμβαση στο πλαίσιο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, γνωστής ως Industry 4.0 με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση, στην έρευνα και στην ανάπτυξη σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα...

Μεγάλα τα λειτουργικά προβλήματα στα ΕΠΑΛ

Συνάντηση της Έλενας Βάκα με καθηγητές του 1ου και 2ου

Με τους καθηγητές του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ συναντήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου, η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ