ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ12092018

Παρ, 07 Δεκ 2018 8pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Σημαντική επιστημονική εκδήλωση στη Χαλκίδα

Σημαντική επιστημονική εκδήλωση στη Χαλκίδα

Με καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ από όλη τη χώρα

Σπουδαία εκδήλωση με  ιδιαίτερο ακαδημαϊκό και κοινωνικό ενδιαφέρον θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα στις 15 και 16 Φεβρουαρίου. 

Πρόκειται για την 16η Συνάντηση Γραφείων Πρακτικής Άσκησης της χώρας με συμμετοχή από όλα τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα, η οποία αναμένεται αν αποτελέσει πόλο έλξης για μεγάλη μερίδα της ακαδημαϊκής κοινότητας της Ελλάδας.

Παράλληλα, με την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της παραλίας θα πραγματοποιηθούν και διάφορες δράσεις αναφορικά με την πρακτική άσκηση και με τα οφέλη που αυτή δύναται να έχει για τις τοπικές κοινωνίες και την επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Μιχάλης Βραχόπουλος καθηγητής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση της συνάντησης. Όπως ανέφερε πρόκειται για την εξαμηνιαία συνάντηση των γραφείων πρακτικών ασκήσεων όλων των τριτοβάθμιων ιδρυμάτων της χώρας με σκοπό να συζητηθεί ο προγραμματισμός του επόμενου εξαμήνου. Σκοπός της συνάντησης είναι επιπλέον η άμεση ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με την πρακτική άσκηση των φοιτητών και το πώς μπορεί να φανεί προσοδοφόρα σε επιχειρήσεις και κοινωνία.

Παρόντες στην εκδήλωση αναμένεται να είναι εκπρόσωποι όλων των γραφείων πρακτικών ασκήσεων της χώρας, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και τοπικοί φορείς