ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ10202018

Παρ, 19 Οκτ 2018 6pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Ακαδημαϊκά να είναι τα κριτήρια για την ίδρυση ΑΕΙ Στερεάς

Ακαδημαϊκά να είναι τα κριτήρια για την ίδρυση ΑΕΙ Στερεάς

Ομιλία Πανούση σε ανοικτή συγκέντρωση για το φλέγον θέμα

Δεν έχουμε σχέδιο για το ΑΕΙ Στερεάς Ελλάδας

διευκρίνησε ο κ. Πανούσης χθες.

"Αυτό ανήκει στο υπουργείο που έχει γενική άποψη για την Εκπαίδευση. Εμείς είμαστε εδώ προβάλλοντας ακαδημαϊκά κριτήρια και μόνον". Ο κ. Πανούσης μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στο ΤΕΙ Ψαχνών.

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς μιλώντας στο evia365.gr τόνισε ότι ο κ. Πανούσης αναμένεται εκτός της συζήτησης να επισκεφθεί  και τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ προκειμένου να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση.
«Η πρόταση είναι υπό διαμόρφωση και όχι η τελική. Η επίσκεψη του κ. Πανούση είναι στα πλαίσια της διαβούλευσης» διευκρίνισε ο Δήμαρχος, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η πρόταση του πρώην Υπουργού είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την πρόταση του ΕΚΠΑ.  «Ο κ. Πανούσης επεξεργάζεται την πρόταση ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας μετά από ανάθεση της ΠΕΔ. Το ΕΚΠΑ πρότεινε κάτι διαφορετικό», είπε.