ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10162019

Τρι, 15 Οκτ 2019 10pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ

Η Έλενα Βάκα υπέγραψε δέσμευση για μέτρα που θα περιορίσουν κατά 40% τη ρύπανση μέχρι το 2030

Μια σημαντική υπογραφή έβαλε η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Υπέγραψε το Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα. 

Περισσότερα...

Ενέργεια και Περιβάλλον απασχολούν τον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Α. Άννας

Ο Δήμος Λίμνης - Μαντουδίου - Αγ. Αννας συμμετείχε στις εργασίες της ημερίδας για την υποστήριξη των οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τη μετάβαση προς την ανθρακική ουδετερότητα.
Η εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. 

Περισσότερα...

ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Από τα 96.100 στρέμματα γης που κάηκαν στην Ελλάδα, στο νησί είχαμε πέντε πυρκαγιές με 44.000 στρέμματα να καίγονται - Τα 12.570 κωνοφόρα δάση
Η Εύβοια πλήρωσε φέτος βαρύ τίμημα από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στo έδαφός της αφού οι πέντε που ξέσπασαν εδώ,  αφορούσαν εκτάσεις ίσες με όλες τις υπόλοιπες της χώρας.

Περισσότερα...

Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΘΕΤΕΙ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Η αντιπολίτευση φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της αύξησης των Αιολικών Πάρκων υποστηρίζοντας ότι η περιοχή έχει εξαντληθεί

Παρεμβάσεις όχι μόνο για τη σημερινή πραγματικότητα των Αιολικών Πάρκων στην Κάρυστο αλλά και για την "τυφλή" επερχόμενη ανάπτυξη τους μέχρι το 2030, ζητά η αντιπολίτευση στον Δήμο Καρύστου.

Περισσότερα...

▶Έλενα Βάκα: Η γραφειοκρατία φρενάρει την Αυτοδιοίκηση Παρέμβαση της Δημάρχου Χαλκιδέων στη Συνέλευση του ΦοΔΣΑ

Το παρών στη Συνέλευση του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ΑΕ έδωσε και η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ