ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04242019

Τετ, 24 Απρ 2019 3pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έρχονται 700 ακόμη ανεμογεννήτριες

"Στο νομό Εύβοιας έχουν ήδη αναπτυχθεί φαραωνικού τύπου εγκαταστάσεις βιομηχανικών αιολικών πάρκων, όπου ειδικά στη νότια Εύβοια παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση ανεμογεννητριών σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας", αναφέρει η παράταξη "Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά" και συνεχίζει: 

Περισσότερα...

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΛΟΒΡΕΧΤΗ

Καταγγελία από την Ομάδα Πολιτών κατά του αρμόδιου Υπουργείου για την εγκατάλειψή του

Έντονος προβληματισμος μετά την αποκάλυψη της Ομάδας Πολιτών ότι ο Κολοβρέχτης στην ουσία έχει εξαιρεθεί της προστασίας που θα έπρεπε από το Υπουργείο Πειβάλλοντος. 

Περισσότερα...

Προστατευόμενες περιοχές περιβάλλοντος στην Εύβοια

Νεοσύστατος φορέας τις παρακολουθεί αλλά χωρίς όλες τις αρμοδιότητες δεν μπορεί να επέμβει

Ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Εύβοιας (ΦΔΠΠ Εύβοιας), ένας εκ των νεοσυσταθέντων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, συμπλήρωσε 1 μήνα από τη συγκρότησή του σε σώμα.

Περισσότερα...

Φόβοι για νέα θαλάσσια ρύπανση από Γραμματικό

Ανησυχία για μια ακόμη φορά με αφορμή νέα μόλυνση του νότιου Ευβοϊκού από τη λειτουργία του αμφιλεγόμενου ΧΥΤΑ Γραμματικού.

Μετά τη βροχόπτωση της Τρίτης 5/3, τόνοι λάσπης μαζί με φερτά υλικά και πετρέλαια από τα μηχανήματα του εργοταξίου κατέληξαν στην όμορφη παραλία του Ευβοϊκού, Σέσι Γραμματικού, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Κάραβο Αλιβερίου.

Περισσότερα...

Ερώτηση στη Βουλή για το Αιολικό στο Μαρμάρι

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Κώστας Στεργίου, κατέθεσαν αναφορά με την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου, με την οποία δηλώνεται η πλήρη αντίθεση του συμβουλίου στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα όρια της τοπικής κοινότητας.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ