ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι06182019

Παρ, 14 Ιουν 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΗ

Δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στις ρυθμίσεις και ζητά νέες παρατάσεις στις καταβολές των δόσεων - "Πληρώστε σήμερα Παρασκευή" αξιώνει η ΔΕΗ

Πέντε μήνες μετά την τελευταία συμφωνία μεταξύ ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ για την αποπληρωμή των οφειλών ρεύματος της βιομηχανίας νικελίου προς τη Δημόσια επιχείρηση και η συμφωνία κατέρρευσε. 

Περισσότερα...

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΥΡΟΥ - ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο κ. Χατζηγιαννάκης παραιτήθηκε από Δήμαρχος Σκύρου και κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής, με προίκα τη γνώση και τις επιτυχίες του στον τουρισμό

"Η Σκύρος είναι μια μικρογραφία της Εύβοιας", δήλωσε προ ημερών ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, εξηγώντας έμμεσα γιατί αποφάσισε να μεταπηδήσει από το Δήμο Σκύρου στην ελληνική Βουλή ως (υποψήφιος) βουλευτής Ευβοίας. 

Περισσότερα...

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Αναπτυξιακή Ευβοίας

Στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος του Μέτρου 19 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» ΠΑΑ 2014 -2020, του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους (υποψήφιους δικαιούχους) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους. 

Περισσότερα...

Η ΕΥΒΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης τονίζει ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία τώρα που σε όλη τη χώρα έχουμε ανάπτυξη στον τομέα αυτό

Η Εύβοια δεν πρέπει να χάσει τη μεγάλη συγκυρία της εποχής για τη χώρα που είναι η ραγδαία ανάπτυξη του τουρισμού της. Και για να το πετύχει, για να συμμετάσχει δηλαδή και αυτή  στο νέο θετικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, πρέπει να εκπονήσει ένα πλήρες σχέδιο προβολής της.

Περισσότερα...

ΡΩΣΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Από τι θα εξαρτηθεί η μεταβίβαση της εταιρείας που σήμερα χρωστά σχεδόν μισό δισ. ευρώ

Σανίδα σωτηρίας της ΛΑΡΚΟ από μεγάλη Ρώσικη εταιρεία με έδρα το Λουγκάνο της Ελβετίας. Πρόκειται για την εταιρεία Telf AG, η οποία εδώ και δυο μήνες έχει μεταφέρει με πλοία από την Γουατεμάλα, περίπου 10.000 τόνους μεταλλεύματος. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ