ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι09252018

Τρι, 25 Σεπ 2018 8pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για πρώτη φορά Street Festival στην Χαλκίδα

Μια πρωτοβουλία που σήμερα θα συνδυάσει τη χαρά με τη δημιουργία στον πεζόδρομο της οδού Ερμού

Εκδήλωση τόνωσης της τοπικής οικονομίας που μάλιστα θα συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου σήμερα στο κέντρο της Χαλκίδας. Όλα τα καταστήματα στον πεζόδρομο της Ερμού διοργανώνουν το πρώτο Street Festival, μετατρέποντας τον χώρο και τον χρόνο σε ένα event χαράς και μικρής απόδρασης. 

Περισσότερα...

Η ΣΚΥΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!

Διεθνής αναγνώριση με ψηφοφορίες και βραβεύσεις αλλά και ετήσια αύξηση επισκεψιμότητας κατά 40% τα τελευταία τρία χρόνια

Η πρώτη ένδειξη για τη φετινή άνοδο στην τουριστική κίνηση της Σκύρου, ήταν η σημαντική αύξηση στην επιβατική κίνηση αυτό το καλοκαίρι. Τώρα έχουμε και μια δεύτερη ακόμη πιο ουσιαστική. 

Περισσότερα...

Πρόγραμμα για Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

Επιμελητήριο και ο Δήμος Καρύστου συμφώνησαν για την εμπορική ανάδειξη της περιοχής

Την Κάρυστο επισκέφτηκαν την Τετάρτη εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Εύβοιας, για την πραγματοποίηση προγραμματισμένης συνάντησης με εκπροσώπους του Δήμου Καρύστου και επιχειρηματίες της πόλης.

Περισσότερα...

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ

Το Επιμελητήριο Ευβοίας περιέγραψε στην ΔΕΘ την κατάσταση - Ποια πρότασή του έγινε δεκτή

Τον έντονο προβληματισμό της προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Βούλα Αγιοστρατίτη αλλά και του Υπεύθυνου Συντονισμού ΓΕΜΗ και Επιχειρήσεων κ. Βασίλη Βαρελά, σχετικά με την λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών δέχθηκε ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Περισσότερα...

Ρεκόρ επισκεπτών φέτος για την Σκύρο

'Ελληνες και ξένοι ανακαλύπτουν τη μαγεία του νησιού

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας Σκύρος Ναυτική Εταιρεία - Skyros Shipping Co, το 2018 σημειώθηκε αύξηση της επιβατικής κίνησης την τουριστική περίοδο σε όλες τις δρομολογιακές γραμμές του F/B Αχιλλέας.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ