ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ09162019

Παρ, 13 Σεπ 2019 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Στόχος να ενισχυθεί οργανωμένα η αγροτική οικονομία του νησιού - Συνάντηση Αγιοστρατίτη - Μπαγινέτα στη ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Ευβοίας ανοίγει τις πόρτες του στον αγροτικό κόσμο του νομού ώστε να εκφράζεται και να προωθεί τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του.
Η ίδρυση Αγροτικού Τμήματος είναι επιβεβλήμενη σ’ έναν νομό με μεγάλη συμμετοχή του αγροτικού τομέα στο Α.Ε.Π. του και με πολλές επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου να ασκούν δραστηριόταητες σχετικές με αυτόν.
Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις και προτάσεις τους στο Επιμελητήριο προς  την κατεύθυνση της ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας της Εύβοιας.
Το θέμα έγινε γνωστό μετά από συνάντηση προέδρων Επιμελητηρίων που έχουν ιδρύσει ή προτίθενται να ιδρύσουν Τμήματα Πρωτογενούς Παραγωγής, με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής κ.Μπαγινέτα Κωνσταντίνο. Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχε και η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, Βούλα Αγιοστρατίτη.
Η ίδια αποκάλυψε ότι το Επιμελητήριο Ευβοίας "έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες ίδρυσης αγροτικού τμήματος".
Ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ευβοίας και συζήτησαν το θέμα της εξαγωγής των προϊόντων.
 Είπε σχετικά:  “Το Αγροτικό Τμήμα είναι μια ιδέα που επεξεργαστήκαμε εδώ και καιρό, και τώρα έρχεται η ώρα να πάρει σάρκα και οστά υπό την ομπρέλα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ