ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11202018

Δευ, 19 Νοε 2018 10pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Η αγωνία των 30 εργαζόμενων του Δήμου Ψαχνών

Η αγωνία των 30 εργαζόμενων του Δήμου Ψαχνών

Συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που είχε καταυεθεί προς τον Υπουργό Εσωτερικών και  αφορούσε τριάντα εργαζόμενους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

  Στην πρωτολογία της απάντησής του ο Υπουργός κ. Βούτσης έκανε λόγο για αδικίες σε βάρος εργαζομένων που έχουν συντελεσθεί στα χρόνια των μνημονίων ή και πρωτύτερα και πρόκρινε τη λύση του προβλήματος των συγκεκριμένων εργαζομένων, μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

Ο βουλευτής Ν. Μαυραγάνης, ο οποίος κατέθεσε την ερώτηση,  στη δευτερολογία του πρόβαλλε τα νομικά επιχειρήματα με τα οποία η προκρινόμενη λύση του ΑΣΕΠ δεν είναι η ορθή και υπερασπίστηκε τη θέση των εργαζομένων λέγοντας ότι: «θα ήταν παλινωδία να πάρουμε κάποιους από το τελικό στάδιο, όπου πλέον εκτελείται η τοποθέτηση και να τους γυρίσουμε σε ένα πρώιμο στάδιο λιστών του ΑΣΕΠ, όπου παραπέμπουμε εις τις καλένδες την τοποθέτησή τους».

Τέλος ο βουλευτής κατέληξε σε μια νέα πρόταση προς τον Υπουργό, για ταχεία αποκατάσταση των εργαζομένων, που συνίσταται στο να τεθεί σε γνώση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που έχει ήδη γνωμοδοτήσει θετικά για την υπόθεση, ένα επιπρόσθετο ερώτημα, ώστε να τύχει ταχείας απάντησης και να δοθεί τέλος στο πρόβλημα. Ο Υπουργός αποδέχθηκε την πρόταση του βουλευτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ