ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04242019

Τετ, 24 Απρ 2019 3pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ

ΠΟΣΟ 3,29 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΔΗΜΟΥΣ

Δίδονται μέσω του προγράμματος "Φιλόδημος ΙΙ" - Η μερίδα του λέοντος στην Χαλκίδα

Περισσότερα...

ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ;

Μετά την αποβιομηχάνιση και τη δεκαετή κρίση αναζητείται ο νέος ρόλος της σε ένα καινούργιο περιβάλλον μέσα από το 1ο  Αναπτυξιακό Συνέδριο

Ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης της Χαλκίδας και πως σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον έλλειψης σχεδιασμών και παράλογης γραφειοκρατίας, η πόλη μπορεί να πορευτεί σε ένα καλύτερο μέλλον; 

Περισσότερα...

Ανάπλαση του ιστορικού κτηρίου Αποθηκών ΟΣΕ

Μια καλή είδηση! Η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ευγενία Φωτονιάτα υπέγραψε την ένταξη του έργου «Εφαρμογή Νέας Χρήσης για τους Πολίτες σε Παλιό Κτίριο Αποθήκης ΟΣΕ», με δικαιούχο τον Δήμο Χαλκίδας και συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 2.103.181,73 € στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020.

Περισσότερα...

Διακοπές υδροδότησης σε Ανθηδόνα, Δροσιά και Κάνηθο

Διακοπές υδροδότησης σε Ανθηδόνα, Δροσιά και Κάνηθο, θα υπάρξουν σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου και αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Περισσότερα...

ΣΤΗN ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ

Ιδιωτική επένδυση που θα λειτουργήσει το Φθινόπωρο - Έχει αδειοδοτηθεί από την Περιφέρεια - Τι προβλέπει η διαδικασία

H Περιφέρεια Στερεάς έδωσε άδεια για το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα που θα είναι ιδιωτικών συμφερόντων, έχει λάβει την περιβαλλοντική αδειοδότηση, είναι ήδη σε φάση κατασκευής και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία σε λίγους μήνες (Φθινόπωρο) στην περιοχή της Ριτσώνας. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ