ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ04022020

Τετ, 01 Απρ 2020 4pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Αναβάθμιση της περιοχής Αγίας Ελεούσας Χαλκίδας

Αναβάθμιση της περιοχής Αγίας Ελεούσας Χαλκίδας

Συνεχίζονται οι  παρεμβάσεις σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.

Έτσι πραγματοποιήθηκαν εργασίες στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Αγίας Ελεούσας, του Δήμου Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην κατασκευή νέας περιφραγμένης παιδικής χαράς, με τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας και καινούριων οργάνων ενώ αναδιαμορφώθηκε το γήπεδο του μπάσκετ, με νέες μπασκέτες και ανανέωση των διαγραμμίσεων. Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν συντηρήσεις και  χρωματισμοί στα φωτιστικά σώματα και αντικατάσταση των φθαρμένων σωμάτων με καινούρια καθώς και αποκατάσταση του οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία.
Τέλος, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, πραγματοποίησαν την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και φρόντισαν να κλαδευτούν τα ψηλά δέντρα και να καλλωπιστεί η περιοχή, με τη φύτευση λουλουδιών και φυτών. Αντίστοιχες συνολικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, με στόχο την ανάδειξή τους και την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.