ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ12092018

Παρ, 07 Δεκ 2018 8pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Η επίσκεψη Μητσοτάκη, τα σχόλια γι αυτήν και η παραδοχή ότι η Εύβοια περιμένει μόνο 2-3 έργα από το παρελθόν

 

Κανένα απολύτως σχέδιο δεν υπάρχει σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας που δεν έχει δρόμους, αεροδρόμιο, σύγχρονα λιμάνια, οργανωμένη οικονομία για τον τουρισμό και α προϊόντα της κ.ο.κ.

 

Αυτό διεφάνη ξεκάθαρα με αφορμή την επίσκεψη του κ. Κυρ. Μητσοτάκη αλλά και την τοποθέτηση του κυβερνητικού κόμματος σε όσα σχολίασε για την επίσκεψη αυτή.

 

Ο κ. Μητσοτάκης είδε όλα τα προβλήματα της Εύβοιας αλλά δεν μπόρεσε να πει συγκεκριμένα τι προτίθεται να κάνει αν και όταν αναλάβει την εξουσία. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης δεν έχει τι να πει για την Εύβοις αν και είναι στον τέταρτο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας. Φυσικά ένα θέμα είναι αν υπάρχουν σχέδια για την χώρα, πόσο μάλλον για περιοχές όπως η Εύβοια.

 

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι εύγλωττη:

 

"... Ελπίζουμε να αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης το πώς και το γιατί, ένα πανέμορφο νησί κατάντησε να έχει αυτή την άθλια κατάσταση σε υποδομές και ένα οδικό δίκτυο σχεδιασμένο από την 10ετία του ’60. Πιστεύουμε ότι ρώτησε τους ακόλουθους του, νυν και πρώην Βουλευτές, τιμαριούχους της Νότιας και Βόρειας Εύβοιας, να του εξηγήσουν γιατί η Εύβοια δεν υπήρχε στους σχεδιασμούς των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και έργων υποδομής των χρόνων της ευμάρειας και της επίπλαστης ανάπτυξης της διακυβέρνησής τους, την εποχή της Υπουργίας των Εργολάβων και Υπεργολάβων..."


"... Βέβαια εκτός από την πασαρέλα στις καφετέριες και στημένες συνεντεύξεις στις κάμερες με φόντο τις ομορφιές της Εύβοιας, επί της ουσίας μηδέν.


Η Εύβοια πορεύεται με νέο σχεδιασμό, με τον απεγκλωβισμό έργων που έχουν πολλαπλά εξαγγελθεί, και υλοποιούνται από αυτή την κυβέρνηση. Το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η παράκαμψη της Χαλκίδας, που δημοπρατείται στο 1ο εξάμηνο του ’18, η αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολείων μας με νέες ιδρύσεις και   τόσα μικρά και μεγαλύτερα έργα, με χρηματοδότηση του ΠΔΕ και του ΕΣΠΑ, που η συνετή και τίμια διαχείρισή τους, αλλάζουν αργά και σταθερά την Εύβοια...". 

 

Κύκλοι της ΝΔ Ευβοίας πάντως σχολίαζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να παρουσιάσει σαν δικό του έργο, δυο μόλις έργα τους παρελθόντος που ακόμα είναι σε εξέλιξη ή δεν έχουν καν ξεκινήσει...