ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ12152019

Κυρ, 15 Δεκ 2019 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Η ΕΥΡΩ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αρχές του νέου χρόνου θα υπάρχουν τα χρήματα για να ξεκινήσει - Συνάντηση Κ. Καραμανλή με Φ. Σπανό

Βρισκόμαστε ένα μόλις βήμα πριν την εκκίνηση του μεγάλου έργου της παρακάμψης Χαλκίδας, σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών κ. Κ. Καραμανλή, ο οποίος αποκάλυψε πως αναμένεται η οριστικοποίηση της χρηματοδότησης του, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε η αποκατάσταση από της ζημιές της "Διδώ"

Η κακοκαιρία «Διδώ» έπληξε και την Εύβοια ιδίως πληγές, στην ευρύτερη περιοχή του Αρτεμησίου, στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Προέκυψαν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του οδικού δικτύου με κυριότερη την καταστροφή της γέφυρας στην ανατολική είσοδο του χωριού των Γουβών, η οποία αποτελεί και τη βασική πρόσβαση από την ευρύτερη περιοχή Αρτεμησίου προς Ιστιαία.

Περισσότερα...

Κατάρρευση γέφυρας στο Αρτεμίσιο - Διακοπή κυκλοφορίας και άμεσες εργασίες αποκατάστασης

Κατέρρευσε η γέφυρα στη δημοτική ενότητα Αρτεμισίου, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή το βράδυ της Τρίτης.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί μεταξύ Γουβών και Αγριοβοτάνου. Επιπλέον ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς, έκανε θερμή παράκληση προς τους επισκέπτες και τους πολίτες για τις προσεκτικές μετακινήσεις και τον περιορισμό αυτών, στην ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα...

Αναπλάσεις στο κέντρο του Αλιβερίου

Ολοκληρώθηκαν από τη δημοτική αρχή τα έργα ανάπλασης του κέντρου Αλιβερίου, με το τελευταίο τμήμα από την πλατεία ταξί μέχρι το άγαλμα του λιγνιτωρύχου.

Το έργο ξεκίνησε πριν τις εκλογές και κατασκευάστηκε τμηματικά, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της εύρυθμης λειτουργίας των καταστημάτων του κέντρου και περιελάμβανε δημιουργία νέων πεζοδρομίων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και δενδροφυτεύσεις.

Περισσότερα...

Ξεμπλοκάρουν τα έργα στο Νέο Νοσοκομείο

Θετική εισήγηση ΚΑΣ για το νέο δίκτυο ύδρευσης

Ιδού μία θετική εξέλιξη, η οποία φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την ολοκλήρωση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ