ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ11192018

Δευ, 19 Νοε 2018 10pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΟΥΤΕ ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Η ΕΥΒΟΙΑ

Παρά τις προσπάθειες του ΟΛΝΕ, τα προβλήματα φαίνεται να είναι μεγάλα και ιδιαίτερα

Ούτε το 2019 θα αποκτήσει η Εύβοια Υδατοδρόμια παρά την προσπάθεια του ΟΛΝΕ να επιταχύνει κάθε διαδικασία. Βασικός λόγος είναι ότι για να είναι ευθύς εξαρχής βιώσιμη μια επένδυση στο υδροπλάνο, θα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο και πλήρες δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα ώστε να υπάρχουν πτήσεις σε Αιγαίο και Ιόνιο προς δεκάδες προορισμούς.

Περισσότερα...

Αξιόπιστη η παλιά Γέφυρα Χαλκίδας λέγει το Υπουργείο

Η Διοίκηση του ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ και του Υπουργείου Υποδομών- Μεταφορών, μια επίσημη θέση για την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.

Περισσότερα...

Ποσό 1,3 εκ. ευρώ στην Εύβοια για τη μεταφορά μαθητών της

Εγκρίθηκε η πρώτη κατανομή ποσού ύψους 70.000.000 ευρώ, στις Περιφέρειες  της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2018, για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών έναντι της συνολικής τους δαπάνης για το σχολικό έτος 2018-2019.

Περισσότερα...

Εμφανής φθορά στη Γέφυρα της Χαλκίδας

Το υπουργείο καθησυχάζει: Δεν επηρεάζεται η στατικότητα της

Οι καλωδιωτές γέφυρες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούνται από χιλιάδες οδηγούς κάθε μέρα και είναι διαρκής η φθορά τους, όπως συμβαίνει και στη Γέφυρα της Χαλκίδας, όπου οι φθορές άρχισαν να εμφανίζονται τους τελευταίους μήνες.

Περισσότερα...

EΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ - ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Ξεπερασμένες οι λιμενικές υποδομές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΟΛΝΕ στις συσκέψεις του

Με λιμενικές υποδομές του περασμένου αιώνα (!), η Εύβοια ασφυκτιά απαιτώντας ένα μπαράζ άμεσων παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού που θα αποφέρουν πολλαπλά άμεσα οφέλη στην οικονομία, τον τουρισμό, τις μετακινήσεις κ.α.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ