ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ10202018

Παρ, 19 Οκτ 2018 6pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Εκσυγχρονίζονται οι παραλίες στην Ερέτρια

Εκσυγχρονίζονται οι παραλίες στην Ερέτρια

Υποδομές και για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ - Αξιοποίηση κονδυλίων συγχρηματοδότησης


Δημιουργία Υποδομών σε τέσσερις παραλίες του Δήμου Ερέτριας για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ και άλλων κατηγοριών ατόμων με κινητικά προβλήματα, ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Δήμος Ερέτριας με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για την Ανταγωνιστηκότητα - Επιχειρηματικότητα και καινοτομία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας υποβάλλοντας ολοκληρωμένη πρόταση για την ένταξη στο συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ Πρόγραμμα για την πράξη με τίτλο: Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Θαλάσσιων Προορισμών Δήμου Ερέτριας.
Συγκεκριμένα η παρούσα πρόταση θα αφορά σε δύο (2) παραλίες της Δ.Ε. Αμαρυνθίων στη θέση Αλαμπέικα και Γεράνι και αντίστοιχα σε δύο (2) παραλίες της Δ.Ε. Ερέτριας, αριστερά από το στέκι των χειμερινών κολυμβητών και στην παραλία του Αγίου Ανδρέα Μαλακόντα.
Σκοπός της των ενεργειών της Δημοτικής αρχής είναι η αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών που παρουσιάζει το πλούσιο παραλιακό μέτωπο του Δήμου και έχει ως στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη τουρισμού ειδικών απαιτήσεων στις παραθαλάσσιες περιοχές και την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών αυτών των κατηγοριών.
Τα προσδοκώμενα οφέλη μετά την υλοποίηση της πράξης αφορούν τόσο τους κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες του Δήμου Ερέτριας όσο και τον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος,αναβαθμίζοντας υπερτοπικά τον κοινωνικό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα των παραθαλάσσιων περιοχών του Δήμου Ερέτριας