ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ02222020

Παρ, 21 Φεβ 2020 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Δεν πλήρωσαν ούτε τον εργολάβο!

Δεν πλήρωσαν ούτε τον εργολάβο!

Οι φωτιές στην Αττική σταμάτησαν το έργο στην προβλήτα Αγίου Νικολάου

Σάλος από μια ανάρτηση του δικηγόρου Δημήτρη Καρβέλη στο Διαδίκτυο ο οποίος ανέδειξε το θέμα της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του έργου της προβλήτας του Αγίου Νικολάου.

Η ανάρτηση προκάλεσε την τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού, ο οποίος τόνισε ότι φταίει το Υπουργείο Υποδομών για την καθυστέρηση και αποκάλυψε την απίστευτη δικαιολογία που σκαρφίστηκαν από το Υπουργείο για να δικαιολογήσουν την καθυστέρηση του έργου.
Συγκεκριμένα, απέδωσαν την καθυστέρησή τους στο γεγονός ότι όλοι οι μηχανικοί τους είναι απασχολημένοι με την καταμέτρηση των ζημιών στο Μάτι!
Η τοποθέτηση του Φάνη Σπανού για το θέμα έχει ως εξής:
" Το έργο το εκτελούμε ως Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και μέχρι ενός σημείου πήγαινε με πολύ ταχείς ρυθμούς. Δυστυχώς, είναι ένα από τα λίγα έργα που δε χρηματοδοτούνται από εμάς, αλλά απευθείας από το Υπουργείο Υποδομών.
Αυτοί (το Υπουργείο) κάποια στιγμή τον Ιούνιο κόψανε τελείως τις πληρωμές και ενώ τους έχουμε στείλει από πολύ καιρό εγκεκριμένους λογαριασμούς κλπ, αυτοί δεν τα έχουν στείλει ταμείο.
Το αποτέλεσμα είναι ότι χρωστάνε στον εργολάβο περίπου 200.000€, αυτός δεν έχει δυνατότητα να προχωρήσει και έχει διακόψει!
Ευρισκόμενοι στη μέση, αναγκαστικά πιέζουμε τις δυο μεριές. Τον εργολάβο να τελειώσει (μένει μόνο η επίστρωση του προβλήματα και κάποια μηχανολογικά) και το Υπουργείο να στείλει τους λογαριασμούς για πληρωμή.
Το κωμικό και τραγικό μαζί είναι ότι στις τελευταίες συνομιλίες μεταξύ ημών και του Υπουργείου απέδωσαν την καθυστέρησή τους στο ότι όλοι οι μηχανικοί τους είναι απασχολημένοι με την καταμέτρηση των ζημιών στο Μάτι!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ