ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ05312020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Ιστιαία - Αιδηψός περιμένουν τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Ιστιαία - Αιδηψός περιμένουν τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Θέματα Υγείας στη συνάντηση Λίνας Ευσταθίου - Στ. Βαρδασού

Η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, συνατήθηκε στο γραφείο της, με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδασό, την Υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ Παρασκευή Ζαζά, τον Τομεάρχη του ΕΚΑΒ Ευβοίας Νίκο Κόκκο και τον νομικό σύμβουλο Νίκο Ανέστη.

Η Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι συνομιλητές της και δεσμεύθηκε ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την επίλυσή τους. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε η μονάδα τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, έργο ζωής που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2019.
Επίσης, η κυρία Ευσταθίου ενημερώθηκε για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας από συγκεκριμένες ειδικότητες, για τα κενά στα περιφερειακά ιατρεία κι αν ο Δήμος μπορεί να εξασφαλίσει τη διαμονή των γιατρών καθώς και για την ανάγκη αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν στο Κέντρο Υγείας λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.