ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ08132020

Τρι, 11 Αυγ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Εκκρεμούν όμως όλα τα υπόλοιπα: Ύψος, είδος αποζημιώσεων και δικαιούχοι

Πρώτη επίσημη κυβερνητική εξαγγελία για το Μαντούδι. Αφορά όμως μόνο χρονικές μεταθέσεις φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων του. 

Εξακολουθούν να καθυστερούν όλα τα υπόλοιπα: Να ανακοινωθεί δηλαδή το είδος των αποζημιώσεων από τις καταστροφές, το ύψος τους και το ποιοι τις δικαιούνται.

Αυτό ανησυχεί τους κατοίκους του Μαντουδίου που βλέπουν να καθυστερεί η αποκατάσταση της κανονικότητας στην περιοχή τους.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πρόσφατες πλημμύρες κατέστρεψαν εγκαταστάσεις, ζωϊκό κεφάλαιο αλλά και δημόσιες υποδομές όπως σχολεία, δρόμους κ.α.
Σε κάθε περίπτωση, για τη στήριξη των πολιτών οι οποίοι επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στο Μαντούδι Ευβοίας μετά την 29 Σεπτεμβρίου 2018, με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, λαμβάνονται τα παρακάτω μέτρα:
- Παρατείνονται μέχρι και την 01.04.2019 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Κηρέως, Ελυμνίων και Νηλέως του Δήμου Λίμνης -Μαντουδίου - Αγίας  Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που λήγουν ή έληξαν από 29/09/2018 μέχρι και την 01.04.2019.
Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
- Αναστέλλεται μέχρι και την 01.04.2019 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων την 29.09.2018 οφειλών, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.