ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10012020

Πεμ, 01 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ▶ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Εκπαίδευση επαγγελματιών εστίασης στις πρώτες βοήθειες

▶ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Εκπαίδευση επαγγελματιών εστίασης στις πρώτες βοήθειες

Ξεκίνησε από την Κάρυστο της Εύβοιας η εκπαίδευση επαγγελματιών υπηρεσιών εστίασης και τουρισμού, σε θέματα πρώτων βοηθειών.

Αφορμή για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος, συνιστούν τα  περιστατικά πνιγμών που συμβαίνουν σε χώρους όπου σημειώνεται τουριστική κίνηση κατά τους θερινούς μήνες. 

Η κατάρτιση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες της εστίασης και του ευρύτερου κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων.
Πρόκειται για πρωτοβουλία που υλοποιείται με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Εύβοιας και της Προέδρου, κας Παρασκευής Αγιοστρατίτη, και τη συνέργεια του Υπουργείου Υγείας, με υπεύθυνο τον Αν. Γενικό Γραμματέα κ. Σταμάτη Βαρδαρό, με το ΕΚΑΒ. Την εκπαιδευτική εποπτεία του προγράμματος που υλοποιείται και που πρόκειται να καλύψει αντίστοιχες ανάγκες και στον υπόλοιπο νομό Εύβοιας (Κύμη, Αλιβέρι, Αιδηψό και Χαλκίδα) έχει ο Υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Βοιωτίας - Εύβοιας, κ. Νίκος Κόκκος.
Η πρωτοβουλία αναμένεται να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στον περιορισμό των θανατηφόρων ατυχημάτων που συμβαίνουν κατά την περίοδο των διακοπών, ενώ πρόθεση του Αν. Γενικού Γραμματέα είναι η επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος σε όλη τη χώρα με τη συνεργασία του ΕΚΑΒ και των κατά τόπους συνδικαλιστικών οργανώσεων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων.