ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09262020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Τα τέσσερα βασικά προβλήματα Νοσοκομείων της περιοχής μας

Τα τέσσερα βασικά προβλήματα Νοσοκομείων της περιοχής μας

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείων Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου κάνει γνωστό ότι πραγματοποίησε συναντήσεις με τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές του νομού Ευβοίας.

Στις συναντήσεις αυτές, ο Σύνδεσμος ενημέρωσε τους βουλευτές για τα προβλήματα του Νοσοκομείου  και ζήτησε  την προσωπική τους παρέμβαση για την επίλυσή τους. Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που τους έθεσαν ήταν:
☛ Οι ελλείψεις του ιατρικού προσωπικού. Αυτή τη στιγμή το ποσοστό των ελλείψεων αγγίζει το 40% ενώ στη προσεχή διετία αναμένονται άλλες δέκα αποχωρήσεις
☛ Η αξιοποίηση του κληροδοτήματος Μπαφέρου. Ενώ έχει έρθει στο νοσοκομείο μας ογκολόγος γιατρός το κληροδότημα ακόμα δεν έχει αξιοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από τον κο Παγώνη αναμένεται κάποια τελευταία έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών. Η διαδικασία αυτή έχει καθυστερήσει πολλούς μήνες.
☛ Αγορά υπηρεσιακού αυτοκινήτου (βαν). Αυτήν τη στιγμή ο Σύνδεσμός μας καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς του τμήματος αιμοδοσίας, αφού το υπηρεσιακό βαν του νοσοκομείου έχει πάθει ανεπανόρθωτη  βλάβη.
    Η επίσπευση των συνοδών έργων του νοσοκομείου. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα νέο νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο και δεν έχουμε δρόμο για να πάμε σε αυτό.