ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ06042020

Τετ, 03 Ιουν 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Σήμερα το σχολικό Bazaar από το "Χαμόγελο Παιδιού"

Σήμερα το σχολικό Bazaar από το "Χαμόγελο Παιδιού"

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά bazaars που διοργανώνει:
Σήμερα, στην οδό Αβάντων πίσω από το Ιερό του Αγίου Νικολάου, ώρες καταστηµάτων

Στις 13/9: ∆ηµοτικό Ιατρείο Ανθηδόνας, ώρες: 18:00-21:00
Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που µεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισµού στο Μύτικα.
Μικροί και µεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για το ευρύ φάσµα των δράσεων του Οργανισµού καθώς και να διαλέξουν ανάµεσα σε µια µεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιµές.
Στα bazaars µπορείτε να βρείτε µια µεγάλη συλλογή από τετράδια, µπλοκ ζωγραφικής, µολύβια, γόµες, στυλό, µαρκαδόρους, ξυλοµπογιές, κηροµπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπηµένα είδη του Οργανισµού (µπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά!
Αξίζει να σηµειωθεί πως «Το Χαµόγελο του Παιδιού» το α’ εξάµηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευµα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καµία κρατική χρηµατοδότηση παρά µόνο µε την υποστήριξη του κόσµου.
Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, µπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισµού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.
* Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαµόγελο του Παιδιού» στην Χαλκίδα,
Τηλ. 221079788
halkida@hamogelo