ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι10202020

Τρι, 20 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Ο Ευ. Χατζημαργαρίτης στα τρία Νοσοκομεία της Εύβοιας

Ο Ευ. Χατζημαργαρίτης στα τρία Νοσοκομεία της Εύβοιας

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ., μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Στα τρία νοσοκομεία της Εύβοιας (ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ) αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, που είχε αξιποιηθεί και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης είναι ένας νέος άνθρωπος, με καταγωγή από τα Λουκίσια Ευβοίας (χωριό κοντά στην Χαλκίδα) , ο οποίος έζησε στην Αθήνα και εργάστηκε στο νοσοκομείο «Υγεία».
Είναι γιος του Μιχάλη Χατζημαργαρίτη, ο οποίος διατέλεσε το 2008, αντιδήμαρχος του Δήμου Ανθηδώνος  και ο οποίος ήταν υποψήφιος και με το συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη, στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Ο κος Χατζημαργαρίτης  είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας ενώ ήταν Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης.Κατάφερε την έλευση γιατρών και την κάλυψη σημαντικών ειδικοτήτων, την κάλυψη γιατρών στα αγροτικά ιατρεία, τη δημιουργία του ΕΚΑΒ στην Κύμη και τον εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου με μηχανήματα και απαραίτητο υλικό.
 Σημαντική ήταν επίσης και η συμβολή του, για τη λειτουργία του Πολυιατρείου της Σκύρου.
Μετά την Κύμη ανέλαβε το νοσοκομείο Λαμίας. Αυτή η αναβάθμιση ήταν που τον έφερε τελικά πίσω στην Εύβοια, για τα τρία Νοσοκομεία του Νομού.