ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06232021

Τρι, 22 Ιουν 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Ξεκίνησε η διαδικασία για το ΕΚΑΒ Αλιβερίου

Ξεκίνησε η διαδικασία για το ΕΚΑΒ Αλιβερίου

Ανάγκη επίσπευσης και των προσλήψεων του αναγκαίου προσωπικού

Με απόφαση που πήρε μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, το Αλιβέρι απέκτησε θεσμικό ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ. 
Μέσα στο Φλεβάρη θα ανοίξει η φόρμα για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού. Σε αυτή την πλατφόρμα ζητά το ΕΚΑΒ κόσμο για το ΕΚΑΒ Αλιβερίου. Παράλληλα θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τη δύναμη, με μετακινήσεις προσωπικού.

Θυμίζουμε ότι ο Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Σίμος Κεδίκογλου, είχε επισκεφθεί πριν ένα μήνα περίπου τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συζητώντας για ακόμα μία φορά τη σύσταση ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι. Γι’ αυτή του τη συνάντηση είχε μιλήσει ο βουλευτής είχε αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα όπως είχε δεσμευτεί ο Πρόεδρος θα συσταθεί ο ΤΟΜΕΑΣ στο Αλιβέρι.
Και ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς είχε στείλε επιστολή στον Πρόεδρο ζητώντας την ίδρυση του Τομέα όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου Γιώργος Ζέρβας, με τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ σε Εύβοια και Βοιωτία Νίκο Κόκκο και το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου Αντώνη Γεωργίου είχαν επισκεφθεί πριν από την επιστολή του Δημάρχου, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, στον οποίο με επιχειρήματα στοιχειοθέτησαν την αναγκαιότητα της σύστασης ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι και την επάνδρωση του.
Το θέμα ήρθε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου το οποίο συντάχθηκε με την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Χριστόπουλου να γίνει ειδική συνεδρίαση για το θέμα του ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει.
Η αρχή μπορεί να έγινε αλλά μένει να επανδρωθεί με καταρτισμένο προσωπικό για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του και η εναρμόνιση με τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ