ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ11262020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Πρόσβαση για όλους στις παραλίες

Πρόσβαση για όλους στις παραλίες

Συστήματα seatreac σε Πολιτικά, Χιλιαδού, Λιμνιώνα

Σε χρηματοδότηση δύο πολύ σημαντικών έργων προχωράει ο δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων.
Συγκεκριμένα με απόφαση της Ειδικής Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020.

Η χρηματοδότηση της πράξης ύψους 177.089,00 €  θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την πρόσβαση ΑΜΕΑ στις παραλίες Πολιτικών, Χιλιαδούς και Λιμνιώνα, προκειμένου να ενισχύσει τις υφιστάμενες υποδομές για τη διευκόλυνση κι εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρίες.
Πρόκειται για την εγκατάσταση των τριών χρηματοδοτούμενων συστημάτων SEATRAC (Σύστημα αυτόματης πρόσβασης στη θάλασσα ατόμων με κινητικά προβλήματα).
Το έργο εγκατάστασης του εξοπλισμού θα ολοκληρωθεί με την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινου διαδρόμου, κινητής τουαλέτας ΑμεΑ, αποδυτηρίου, χώρου σκίασης και αντίστοιχων πληροφοριακών πινακίδων, σε κάθε σημείο παρέμβασης.