ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09272020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Κοντά στον συνάνθρωπο

Κοντά στον συνάνθρωπο

Επιτυχημένες δράσεις αλληλεγγύης από την ΕΛΜΕ Ευβοίας

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης-ΕΛΜΕ Εύβοιας, με το βλέμμα στραμμένο στην αλληλεγγύη, στην προσπάθεια κανένας/καμιά να μη μείνει μόνος/η στην κρίση, καθώς και στην ανάγκη να σταθεί η κοινωνία όρθια και τώρα και την επόμενη μέρα, υλοποίησε μια σειρά από δράσεις αλληλεγγύης, που κινήθηκαν σε 4 άξονες.
Συγκέντρωση και διανομή ειδών διατροφής σε πληττόμενες, από την κρίση, οικογένειες μαθητών-μαθητριών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης.
Η α’ φάση της δράσης πραγματοποιήθηκε από τη Μ.Δευτέρα έως και την Μ.Πέμπτη στο 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν περισσότερα από 200 πακέτα με βασικά είδη διατροφής, καθαριότητας και υγιεινής, περίπου 1 τόνος λαχανικών και 100 κουπόνια για αγορά κρέατος.
Συγκέντρωση και αποστολή 30 πακέτων με βασικά είδη διατροφής στο Χαμόγελο του Παιδιού. Αγορά και παράδοση 2000 προστατευτικών αντιθαμβωτικών μασκών για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, ως ελάχιστη αναγνώριση των υπηρεσιών τους, στη μάχη κατά του κορονοϊού. Αγορά και παράδοση φαρμάκων, για αντιμετώπιση παιδικών νοσημάτων στην προσφυγική δομή της Ριτσώνας
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους/ες τους εθελοντές/ντριες που παρά τα απαγορευτικά μέτρα πήραν μαζικά μέρος στη δράση, τους/τις συναδέλφους/ισσες και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στη συγκέντρωση της βοήθειας, το Διευθυντή του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας κ. Κατσάνο Ι. για την παραχώρηση του σχολείου και για όλες τις διευκολύνσεις, ώστε η δράση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ