ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10062022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Τα κρούσματα στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων

Τα κρούσματα στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων

Ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων, ανακοίνωσε πως πέρα των ελέγχων που έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και έχουν έδρα στον Δήμο μας ενεργώντας με πνεύμα ευθύνης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια και τον Δήμο   πραγματοποιούν τεστ στο προσωπικό τους.

Έτσι, στην επιχείρηση «Αγγελάκης», η οποία δραστηριοποιείται στον Δήμο μας (μεταξύ των Κοινοτήτων Πισσώνα  & Πούρνου) λειτουργώντας με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε άψογη συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την  Περιφέρεια και τον Δήμο πραγματοποιήθηκαν 101 τεστ εκ των οποίων δεκαοκτώ (18) βρέθηκαν θετικά στονCOVID-19. Τα κρούσματα αυτά αφορούν δεκαπέντε (15) αλλοδαπούς εργαζόμενους (άνδρες) και τρείς  (3) ημεδαπές (γυναίκες).
Εκ των ανωτέρω αναφερθέντων κρουσμάτων δώδεκα (12) είναι κάτοικοι του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και τα υπόλοιπα έξη (6) κατοικούν σε όμορους Δήμους.
Όσον αφορά τα δώδεκα (12)  κρούσματα  του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ένα αφορά κάτοικο Ψαχνών, ένα (1) κάτοικο Καστέλας και τα υπόλοιπα δέκα (10) είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.
Όλα τα ανωτέρω εξακριβωμένα περιστατικά (κρούσματα) έχουν τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα ενώ παράλληλα έχουν λάβει τις προβλεπόμενες ιατρικές οδηγίες. Για την  τήρηση της καραντίνας έχουν  ενημερωθεί αρμοδίως οι Αστυνομικές Αρχές.