ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι12072021

Δευ, 06 Δεκ 2021 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Διανομή τροφίμων Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων

Διανομή τροφίμων Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων

Πότε θα γίνει τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD)», θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας για τους δικαιούχους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Για την μείωση του κινδύνου συγχρωτισμού πολλών ατόμων που επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19), οι δικαιούχοι θα χωριστούν σε ομάδες και θα ενημερωθούν έγκαιρα (τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα) ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα που θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο της διανομής για την παραλαβή των προϊόντων.
Επίσης για λόγους δημόσιας υγείας, είναι υποχρεωτικό οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση τους στο χώρο της διανομής να φορούν μάσκα και να πειθαρχούν στις οδηγίες του προσωπικού της διανομής σε σχέση με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής (χρήση αντισηπτικού υγρού που θα βρίσκεται στο χώρο και τήρηση απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των παρευρισκόμενων).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, από τις 09:00 πμ έως τις 12:00 μμ στο χώρο διανομής του Δήμου, στην οδό Δημοκρίτου 26 (δίπλα από το Δημαρχείο).
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ανά ημέρα, με αλφαβητική σειρά και πιο συγκεκριμένα:

Δευτέρα 9/11/2020: επίθετα από Α-Δ
Τρίτη 10/11/2020: επίθετα από Ε-Κοσ
Τετάρτη 11/11/2020: επίθετα από Κου-Μπα
Πέμπτη 12/11/2020: επίθετα από Μπι-Ρα
Παρασκευή 13/11/2020: επίθετα από Ρου-Ω

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων ή στην περίπτωση που ο δικαιούχος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες υγείας (άνω των 65 ετών ή κάτω των 65 ετών με υποκείμενο νόσημα) με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.