ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ01152021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Παγκόσμια ημέρα κατά κακοποίησης παιδιών

Παγκόσμια ημέρα κατά κακοποίησης παιδιών

Ο Δήμος Χαλκιδέων υπενθυμίζει ότι η 19η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, αποσκοπώντας στην ενημέρωση και κινητοποίηση ενάντια σε κάθε μορφή κακής μεταχείρισης, βίας, παραμέλησης ή εκμετάλλευσης ενός παιδιού.

Καθημερινά, σε ολόκληρο τον κόσμο, αναδύονται στο φως περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών, οι οποίες συνήθως προέρχονται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, γεγονός που οδηγεί τα παιδιά στη μοναξιά και την απομόνωση. Γιατί όταν η βία προέρχεται από το καταφύγιο ασφάλειας και σιγουριάς ενός παιδιού, τότε διαψεύδεται κάθε ελπίδα και θετική σκέψη για το μέλλον.
Η προστασία των παιδιών και η εξάλειψη της βίας μας αφορά όλους και χρειάζεται να παλέψουμε όλοι ενάντια στο φαινόμενο αυτό. Εάν αντιληφθούμε οποιοδήποτε σχετικό περιστατικό, οφείλουμε να παρέχουμε τη βοήθειά μας και να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η αδιαφορία είναι συγκάλυψη.
Σταμάτησε τα θλιμμένα παιδικά μάτια. Έχεις τη δύναμη!
Εθνική Γραμμή SOS για τα παιδιά: 1056

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ