ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ05192022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ H στέγαση του Συλλόγου "Αγάπη"

H στέγαση του Συλλόγου "Αγάπη"

Συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Υποστήριξης Ατόμων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές – Αυτισμό Χαλκίδας «ΑΓΑΠΗ» πραγματοποίησε προχθές, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Εντεταλμένη Σύμβουλο για θέματα Ατόμων με Αναπηρία Βασιλική Κόντου.
 
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η εύρεση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Συλλόγου και οι δράσεις που επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος, για τη στήριξη των ατόμων με αναπτυξιακές διαταραχές και των οικογενειών τους.
 
Επιπλέον η Δήμαρχος τους ενημέρωσε σχετικά με την εξέλιξη στο ζήτημα των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Χαλκίδας, καθώς και για τον σχεδιασμό δημιουργίας Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Η.Φ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
 
Τέλος διαβεβαίωσε τα μέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης από τον Δήμο και για τις περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας, με στόχο την προώθηση, την ενημέρωση και την ομαλή κοινωνική ένταξη των ατόμων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.