ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ05192022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Δημόσια εύσημα για την Ομάδα Covid-19 Περιφέρειας Στερεάς

Δημόσια εύσημα για την Ομάδα Covid-19 Περιφέρειας Στερεάς

Μια σειρά από μεγάλους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις της περιοχής συνυπογράφουν κοινό έγγραφο όπου αναφέρουν πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια της Ομάδας Covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδoς, στις δραστηριότητες τους.
"Η συμβολή της Ομάδας Covid-19 ήταν καίρια και επετεύχθη η προστασία της Υγείας των συνανθρώπων-εργαζομένων μας καθώς και η προφύλαξη της ομαλής λειτουργίας των φορέων μας" όπως λένε. Και προσθέτουν: Έτσι περιορίστηκε τάχιστα η διασπορά και δόθηκε κατεύθυνση στα θετικά κρούσματα καθώς και στις στενές τους επαφές, ώστε να έχουν τη βέλτιστη επιστημονικά πορεία, όπερ και εγένετο.
 
Παράλληλα μνημονεύουν την  Επικεφαλής Συντονισμού της Ομάδας Διαχείρισης Covid-19, Ειδικού Ιατρού Δημόσιας Υγείας-Κοινωνικής Ιατρικής, Οργανικού Διευθυντού Ε.Σ.Υ της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας και Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας ΈνωσηςΙατρών Δημόσιας Υγείας, Αγάλου Φωτόπουλου, καθώς και τη συνδρομή του Ειδικού Ορθοπεδικού κου Τοουλιά ως Εντεταλμένου Αιρετού Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Στην κοινή επιστολή τους αναφέρουν ότι "η Ομάδα Covid-19 της ΠΣτΕ ήταν και είναι παντός καιρού, ώρας και του πλήρους χωρικού εύρους της Στερεάς Ελλάδος: από το Λιδωρίκι Φωκίδας μέχρι τη Κάρυστο, από την Ιστιαία έως την Αντίκυρα και τα Οινόφυτα της Βοιωτίας κι από τη Σκύρο έως τη Λάρυμνα της Φθιώτιδας, τη Μακρακώμη και τη Γρανίτσα Ευρυτανίας.

Όλη η Στερεά είναι υπερήφανη για αυτή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας, από τις μεγάλες επιχειρήσεις που κράτησαν λειτουργικές τις γραμμές παραγωγής τους υπό την ιατρική καθοδήγηση της Ομάδας, έως τους Στερεοελλαδίτες ασθενείς Covid...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ