ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02082023

Τετ, 08 Φεβ 2023 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Κοινή μάχη κατά των ναρκωτικών

Κοινή μάχη κατά των ναρκωτικών

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμαχεί με το νεοϊδρυθέν Ινστιτούτο PADA στην προσπάθειά για την αντιμετώπιση της φοβερής μάστιγας των ναρκωτικών

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Περγαντάς και ο Αντιστράτηγος ε.α. - Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Πρόεδρος του Ινστιτούτου P.A.D.A. Αντιναρκωτική Δράση Γιάννης Ραχωβίτσας ανακοίνωσαν, την υλοποίηση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις.

Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν, , μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο, έξι εκδηλώσεις σε ισάριθμες πόλεις της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας, με διακεκριμένους ομιλητές, που θα μεταδώσουν ωφέλιμα μηνύματα, πρακτική και επιστημονική γνώση για την καταπολέμηση των ναρκωτικών!

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφόρος  Χαϊνά 93) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία και την Οικογένεια».