ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02082023

Τετ, 08 Φεβ 2023 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Λείπουν βασικές ειδικότητες από το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Λείπουν βασικές ειδικότητες από το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Καταγγελία του Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Ευβοίας, σχετικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας, το οποίο μάλιστα προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η καταγγελία αφορά στη λειτουργία του τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του βασικού Νοσοκομείου του Νομού Ευβοίας, του Νοσοκομείου Χαλκίδας, για το οποίο τονίζεται ότι:

« Η απαξίωση, η έλλειψη προσωπικού και ο αποδεκατισμός των ιατρών του τμήματος συνεχίζεται…

Ως πότε; Η ασφάλεια των κατοίκων του νομού και όχι μόνο του ιδίου, βρίσκεται σε ένα τεράστιο ερωτηματικό…

Πώς είναι δυνατόν η λειτουργία ενός τέτοιου τμήματος χωρίς την ύπαρξη βασικών ειδικοτήτων όπως παθολόγου και χειρουργού;

Πώς είναι δυνατόν σε καθημερινή πρωινή βάση και βάρδια να μπορέσουν μόνο 3 ιατροί να καλύψουν όγκο 100 και πλέον επειγόντων περιστατικών, με συνολικά 250 περιστατικά τουλάχιστον σε ημερήσια βάση καλύπτοντας 3 νομούς;

Νομίζουμε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι!!!Αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια και παράλληλα προειδοποίηση προς όλους του ενδιαφερόμενους και μη, πριν συμβούν τα χειρότερα!!!

Ας αναλογιστεί κάθε υπεύθυνος και μη ,το λιθαράκι που οφείλει να προσθέσει για την εξασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού της Υγείας του ιδίου αλλά και των δικών του ανθρώπων.

Εμείς προειδοποιήσαμε, ειδοποιήσαμε και ενημερώσαμε!!!

Σειρά πλέον έχουν μόνο τα ΕΝΔΙΚΑ μέσα!!!Ας αναλογιστούν οι έχοντες την εξουσία τις άμεσες ενέργειές τους και επιτέλους ας προβούν σε πράξεις… Δεν πάει άλλο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ