ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι10202020

Τρι, 20 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομόφωνα η Περιφέρεια ζητά μέτρα στήριξης του Πολιτισμού

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, κοιτίδα πολιτισμού και ιστορίας, δεν μπορεί να αδιαφορήσει και να κλείσει τα μάτια της, στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του πολιτισμού.

Περισσότερα...

Το νέο ΔΣ του Θεάτρου Χαλκίδας

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Θεάτρου Χαλκίδας για την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η πλειοψηφούσα Σύμβουλος κ. Λιβανίου Ζωή συγκάλεσε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο στις 7/10/2020 με θέμα, Συγκρότηση σε Σώμα.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν ομόφωνα τους/τις

Περισσότερα...

Και δεύτερο τμήμα χορού από "Τ΄Αλωνάκι"

Συμπληρώθηκε το πρώτο τμήμα παραδοσιακών χορών αρχαρίων του Συλλόγου “Τ’ Αλωνάκι”. 

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, αλλά και σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία όλων, ανακοινώνεται  ότι το πρώτο τμήμα παραδοσιακών χορών αρχαρίων για ενήλικες συμπληρώθηκε και θα λειτουργήσει δεύτερο τμήμα, κάθε Τρίτη 21:00-22:00 στην 2η αίθουσα του Συλλόγου (Όχης 12).

Περισσότερα...

Η αναστήλωση του Θεάτρου της Ερέτριας

Τριμελής Επιτροπή του Κεντρικού Αρχαιολογικού συμβουλίου, οι καθηγητές, κ. Μανώλης Κορρές, κ. Αλίκη Μουστάκα και η κ. Σίμωσι Αγγελική,  Έφορος Αρχαιοτήτων Ευβοίας, συνοδευόμενοι από στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού, Διεύθυνση Αναστηλώσεων, παρουσία των Αρχαιολόγων Ερέτριας, κ. Κώστα Μπουκάρα, κ. Ολγας Κυριαζή και του Προϊσταμένου, κ. Δημήτρη Χριστοδούλου καθώς και των συντηρητών του Μνημείου, έκαναν αυτοψία στις εργασίες αναστήλωσης του Θεάτρου, την εφαρμογή της Μελέτης και το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα των επεμβάσεων, προς όφελος του Μνημείου.

Περισσότερα...

Έξι ακόμη κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας προσθέτει 40 επιπλέον κλίνες ΜΕΘ-Covid για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Αττικής εντός των επόμενων 7 ημερών.

Το σχέδιο που ενεργοποιείται περιλαμβάνει και το Νοσοκομείο Χαλκίδας με 6 κλίνες.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ