ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ11262020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ

Δωρεάν χορήγηση tablet από τον Δήμο Χαλκιδέων για μαθητές που έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Χαλκιδέων, έχοντας υπόψιν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες πολλών οικογενειών και την αδυναμία συμμετοχής μεγάλου αριθμού παιδιών στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, θα προσφέρει συνολικά 150 ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ώστε να διανεμηθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Περισσότερα...

Υπάρχουν μαθητές χωρίς Υπολογιστές

Ο κ. Γρηγόρης Δάσκος ζητά οι οικογένειες να ενημερώνουν αμέσως τα Σχολεία τους

Μέσω εκπαιδευτικής τηλεόρασης τα μαθήματα στα δημοτικά σχολεία και την Τρίτη. Υποχρεωτική η τηλεκπαιδευση από χθες Τετάρτη με πολλούς όμως από τους μαθητές να μη διαθέτουν Η/Υ για να μπορέσουν να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Περισσότερα...

Αναστολή λειτουργίας παιδικών σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), έχοντας υπόψιν την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Εσωτερικών, σχετικά με την τροποποίηση για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020», ενημερώνει ότι αναστέλλεται η λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων, από σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοέμβριου 2020.

Περισσότερα...

Tablets σε μαθητές της Εύβοιας

Προκειμένου να συμμετάσχουν στα εξ αποστάσεων μαθήματα σε πολλές οικογένειες της Εύβοιας (κάποιες έχουν παραπάνω από ένα παιδί) θα δοθούν tablets, με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια μέσω των σχολικών μονάδων.

Περισσότερα...

ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Τον άμεσο εξοπλισμό τους ώστε να γίνει δυνατή και σωστά η τηλεκπαίδευση ζητείται με ερώτηση στη Βουλή

Το πρόβλημα εντοπίστηκε μήνες πριν στην αρχική εκδήλωση της πανδημίας. Πολλά σχολεία της Εύβοιας δεν είχαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές ώστε να λειτουργήσει η τηλε-εκπαίδευση. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ