ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι06192018

Τρι, 19 Ιουν 2018 8pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ

Ορκωμοσία στο ΤΕΙ Χαλκίδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Ψαχνά οι ορκωμοσίες Αποφοίτων των τμημάτων Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων στις 5 και 7 Ιουνίου 2018 αντίστοιχα στο μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στα Ψαχνά.

Περισσότερα...

ΑΠΌΛΥΤΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ

Περιφέρεια και Δήμοι παρουσιάζουν το Δελφικό Πανεπιστήμιο - Ποιες οι επτά Σχολές του

Ανυποχώρητοι υπέρ του Δελφικού Πανεπιστημίου εμφανίζονται η Περιφερειακή Ένωση Δήμων - που περιλαμβάνει και τους Δήμους της Εύβοιας φυσικά - και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αφού ανήγγειλαν ότι θα συνδιοργανώσουν εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της πρότασης ίδρυσης του Δελφικού Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερα...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το ΤΕΙ Χαλκίδας οδεύει σε ενσωμάτωση με το ΑΕΙ Αθήνας ως "Συγκρότημα Ευρίπου", ενώ ενδιαφέρεται και το... Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Από τη μία η ίδρυση Δελφικού Πανεπιστημίου, από την άλλη οι Κασσάνδρες που έκαναν λόγο για σαλαμοποίηση, που θα φέρει ενδεχόμενη ένωση με τη Θεσσαλία και από την άλλη η πρόταση του ΕΚΠΑ (Πανεπιστήμιο Αθηνών) για απορρόφηση των σχολών σε Ψαχνά και Θήβα.

Περισσότερα...

Κατατίθεται η πρόταση Πανούση για το "Δελφικό Πανεπιστήμιο"

Η ΠΕΔ θα συζητήσει σήμερα και το Πρόγραμμα Κλεισθένης.

Η πλήρης πρόταση για το Δελφικό Πανεπιστήμιο θα κατατεθεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11:00 στην 9η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, στα γραφεία της, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου, στη Λαμία.

Περισσότερα...

ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πως θα λειτουργήσει στη Χαλκίδα, ποιοι οι στόχοι του, πότε ξεκινά

Η Χαλκίδα θα ιδρύσει το πρώτο Ελεύθερο Δημοτικό Πανεπιστήμιο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ