ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ06012020

Δευ, 01 Ιουν 2020 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Ορκωμοσία στο ΤΕΙ Χαλκίδας

Ορκωμοσία στο ΤΕΙ Χαλκίδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Ψαχνά οι ορκωμοσίες Αποφοίτων των τμημάτων Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων στις 5 και 7 Ιουνίου 2018 αντίστοιχα στο μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στα Ψαχνά.

Στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής αποφοίτησαν 100 νέοι  πτυχιούχοι και την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του τμήματος (και πρώην Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας) κ. Θεόδωρος Παπαδόγγονας.
Στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων οι 120 επίσης Απόφοιτοι, παρουσία του Πρύτανη ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Πέτρου Λάμψα και εκφώνησαν τον καθιερωμένο όρκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτεύσασα του τμήματος ήταν η Χαλκιδέα Νικολέτα Λούπου η οποία εκφώνησε τον όρκο. Στη συνέχεια, έγινε απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους του τμήματος από τον Πρύτανη και από τον Πρόεδρο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Σπύρο Ταλιαδούρο (πρώην υφυπουργό Παιδείας).
Την ευθύνη των 2 (δύο) εκδηλώσεων τελετών ορκωμοσίας των Αποφοίτων είχε η Κοσμητεία της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με επικεφαλή τον Προϊστάμενο της Γραμματείας κ. Κώστα Κοντομανώλη σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και τον Προϊστάμενό του κ. Δημήτριο Πενταζίδη. Η δε συμβολή της Προϊσταμένης της Γραμματειακής υποστήριξης του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων κας Ελένης Αλαφάκη για την έκδοση των πτυχίων και όλης της προετοιμασίας ήταν καθοριστική για το τμήμα.
Και οι (2) δύο τελετές ορκωμοσίας των Αποφοίτων όπως ήταν φυσικό έγιναν μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης από τους ίδιους τους Αποφοίτους και τους γονείς τους - συγγενείς και Καθηγητές με τις ευχές όλων για επιτυχημένη επαγγελματική  σταδιοδρομία των νέων Πτυχιούχων.