ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08152020

Παρ, 14 Αυγ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ "Χτίζοντας Γέφυρες με την Ευρώπη"

"Χτίζοντας Γέφυρες με την Ευρώπη"

Μια σημαντική ημερίδα διοργάνωσε το Γυμνάσιο Γυμνού Ευβοίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ «Les conduites à risques: un fleau à combattre».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Grand Bleu Beach Resort στην Ερέτρια υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ευβοίας με την συνεργασία και χορηγία – πλην του Ξενοδοχείου που φιλοξενήθηκε - και της Evia Island Κοιν.Σ.Επ.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες στην Ευρώπη- Ευρωπαϊκοί προβληματισμοί & κοινές δράσεις» έλαβαν μέρος έμπειροι και καταξιωμένοι εισηγητές, όπως ο Δημήτρης Μαραγκός, Συντονιστής του Προγράμματος «Γέφυρες Γνώσεις & Συνεργασίας» του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, ο Ανδρέας Καρυστινός, Ψυχολόγος του ΚΕΣΥ Εύβοιας που μίλησε για τον εκφοβισμό καθώς και ο Δημήτρης Μπουρσινός, Ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού που μίλησε ειδικότερα για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό, ενώ ο Εγκληματολόγος Δρ. Ευάγγελος Χαϊνάς μίλησε για την εφηβική παραβατικότητα.
Επίσης παρουσιάστηκε το Σχέδιο Erasmus+ «Les conduites à risques: un fleau à combattre» από τους μαθητές των εταιρικών σχολείων της σύμπραξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ