ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06232021

Τρι, 22 Ιουν 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Στην Ερέτρια το Συνέδριο για τη Σύγχρονη Φυσική

Στην Ερέτρια το Συνέδριο για τη Σύγχρονη Φυσική

Από 19 μέχρι 22  Μαρτίου συνδιοργανώνεται, από  τον Δήμο Ερέτριας, την Περιφέρεια  και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής στην Ερέτρια, με αντικείμενο: "Σύγχρονη Φυσική: Έρευνα-Τεχνολογία-Καινοτομία-Εκπαίδευση" .

Τα Πανελλήνια Συνέδρια της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) είναι θεσμοθετημένα από την πολιτεία και διεξάγονται ανά διετία με τη συνδρομή  του Υπουργείου  Παιδείας και  Θρησκευμάτων .
Το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, φιλοδοξεί να αποτελέσει το βήμα από όπου διακεκριμένοι επιστήμονες οι οποίοι διαπρέπουν στη χώρα μας και στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους πάνω στη σύγχρονη Φυσική.
Παράλληλα το συνέδριο επιδιώκει να δώσει την ευκαιρία στους νέους ερευνητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, στους φοιτητές να καταθέσουν την πρώτη τους εργασία, όπως επίσης και στους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την αναβάθμιση του μαθήματος της Φυσικής.