ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09252021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Ενημέρωση για ΚΔΑΠ του Δήμου Χαλκιδέων

Ενημέρωση για ΚΔΑΠ του Δήμου Χαλκιδέων

Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε πλήθος δράσεων εντελώς δωρεάν

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές συναντήσεις που αφορούν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Χαλκιδέων.
Σήμερα και αύριο θα γίνουν στις παρακάτω δομές:
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
5.00 μ.μ. 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
7.00 μ.μ. 21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
5.00 μ.μ. 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού
7.00 μ.μ. 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) και οι εκπαιδευτικοί των Κ.Δ.Α.Π. θα παρευρεθούν στα σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2020-2021, προκειμένου να ενημερώσουν τους ωφελούμενους που έλαβαν VOUCHER για το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες που έχουν ενταχθεί σε αυτό.
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου2020 και μέχρι τη λήξη του προγράμματος στις 31 Ιουλίου 2021, να λάβουν μέρος σε αθλητικές, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα έχουν επιλέξει, να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά, έχοντας δίπλα τους έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.
Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. στην προσπάθεια του ν’ αναβαθμίσει το θεσμό των ΚΔΑΠ και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες, προέβη στην πρόσληψη επιπλέον εξειδικευμένου προσωπικού, στην ένταξη νέων δημιουργικών δραστηριοτήτων στο πρόγραμμα καθώς και στη δημιουργία δύο νέων Κ.Δ.Α.Π., τα οποία θα λειτουργήσουν σύντομα.