ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10272021

Τρι, 26 Οκτ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Δωρεάν tablets σε μαθητές από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων

Δωρεάν tablets σε μαθητές από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και ο πρόεδρός της  Νίκος Κουδούνης

Με δεδομένη τη συνέχιση της αρνητικής επίδρασης της πανδημίας σε όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής και ιδιαίτερα στην εκπαίδευση των παιδιών, ο Σ.Β.Σ.Ε. αποφάσισε να απευθυνθεί στα μέλη του και να συγκεντρώσει  εκπαιδευτικό εξοπλισμό τηλεκπαίδευσης (ταμπλετ κλπ) τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Σύμφωνα με διαπιστωμένες από τις Διευθύνσεις των σχολείων,  θα καλυφθούν ανάγκες παιδιών περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων.

Οι προσφορές θα καταγραφούν σε λίστα χορηγών και θα δημοσιοποιηθεί δεόντως. Η παράδοση στους “δικαιούχους” θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις των σχολείων οι οποίοι θα λάβουν γνώση της λίστας των Χορηγών.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα και ο Δήμος Χαλκιδέων, έχοντας υπόψιν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες πολλών οικογενειών και την αδυναμία συμμετοχής μεγάλου αριθμού παιδιών στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, θα προσφέρει συνολικά 150 ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ώστε να διανεμηθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.
Τα tablets πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεκπαίδευση και τηλεδιάσκεψη.