ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ05192022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Μέσα Μαΐου ξεκινούν τα έργα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Μέσα Μαΐου ξεκινούν τα έργα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Έβγαλε είδηση η επίσκεψη του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Κατά την επίσκεψη στο χώρο του σχολείου μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες, τον δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου, τον αντιδήμαρχο Κύμης συζήτησαν τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες όπως τις έθεσε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, με τη σειρά του και εμφανώς ικανοποιημένος από την επίσκεψη του περιφερειάρχη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης πίεζε συνεχώς προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, έθεσε το ερώτημα στις τεχνικές υπηρεσίες και συγκεκριμένα στον κ. Παπανδρέου για το χρονοδιάγραμμα της έναρξης των εργασίων. Ο κ. Παπανδρέου του απάντησε - και αυτό είναι είδηση - ότι μέσα στο Μάιο θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
Η εργολαβία χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 066 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας!
Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο από σήμερα, βάση της σύμβασης οπότε και το εμβληματικό και ιστορικό κτίριο του σχολείου θα είναι έτοιμο να δεχθεί και πάλι τα παιδιά.
Σημειώνουμε εδώ ότι χρειάστηκε να γίνει μια χρονοβόρα και επίπονη εργασία, εν μέσω και της πανδημίας, δηλαδή να συνταχθούν μελέτες και να ληφθούν δεκάδες αποφάσεις από διαφορετικές υπηρεσίες και φορείς (37 στο σύνολο όπως Υπουργεία, Ελεγκτικό Συνέδριο, Περιφερειακές Υπηρεσίες κλπ).”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ