ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι10202020

Τρι, 20 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η καύση CLO από την ΑΓΕΤ και το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης

Μακρά ήταν η συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, αναφορικά με την καύση του CLO από την ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Παρόντα και στελέχη της εταιρίας, με επικεφαλής τον διευθυντή του εργοστασίου στο Μηλάκι, Βασίλη Καμπάνη. 

Ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς στην εισήγησή του, είπε ότι η εταιρία έχει πάρει την έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Απορριμμάτων, ώστε να προχωρήσει στη δοκιμαστική καύση του CLO, οπότε η διαδικασία είναι νόμιμη.

Περισσότερα...

Πoσό 31,5 εκ ευρώ της Περιφέρειας για το "Εξοικονομώ - Αυτονομώ"

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα στις 16 Δεκεμβρίου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο προϋπολογισμός για την Περιφέρια μας είναι 31,5 εκατ. ευρώ. 

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανάρτησε ήδη στην ιστοσελίδα του (www.ypeka.gr ) τα βασικά σημεία του Οδηγού του προγράμματος, ενόψει της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την προκήρυξη του.

Περισσότερα...

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΧΥΤΑ

Φόβοι ότι θα δημιουργηθεί δίπλα του μια ακόμη χωματερή στην Χαλκίδα - Οι εκτιμήσεις Αποστόλου σε Επιτροπή της Βουλής

Η χωματερή Χαλκίδας δέχεται όλα τα σκουπίδια της Εύβοιας αλλά και από περιοχές της Στερεάς. Η αντοχή της είναι μέχρι την ερχόμενη Άνοιξη οπότε το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί ένας ακόμη ΧΥΤΑ δίπλα, όπως έγινε στην Φυλή για την Αττική.  

Περισσότερα...

Η καθαριότητα είναι μισή... αρχοντιά

Για πρώτη φορά στην Ιστιαία καθαρίζονται οργανωμένα οι δρόμοι του επαρχιακού δικτύου όπου διαπιστώνεται πλέον μεγάλος αριθμός απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος κ. Κοντζιάς δηλώνει: "Τα ερείσματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου καθαρίζονται για πρώτη φορά. Εκατοντάδες σακούλες με απορρίμματα έχουν μαζευτεί και συνεχίζουμε. 

Περισσότερα...

Η ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΪΚΟ

Το θέμα έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα με υπόμνημα του "Μάκιστου" προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Στην περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού αλιεύουν πάνω από 1.200-1.500 επαγγελματικά σκάφη, αριθμός που ξεπερνά το 8-10% του αλιευτικού στόλου της Ελλάδας και δείχνει την ιδιαίτερα έντονη αλιευτική πίεση στην περιοχή. 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ