ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης ΧΥΤΑ

Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης ΧΥΤΑ

Αυτοψία στον χώρο από  Έλενα Βάκα και Μ. Γραφάκο

Επίσκεψη στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Χαλκίδας και στους Χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (ΧΑΔΑ) της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος, της Τοπικής Κοινότητας Παραλίας και της Τοπικής Κοινότητας Φάρου της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδος, πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλης Γραφάκος και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα. Έλενα Βάκα.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η πορεία των έργων που υλοποιούνται από τον Δήμο Χαλκιδέων για την αποκατάσταση των παραπάνω ΧΑΔΑ, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την αποκατάσταση της ισορροπίας του οικοσυστήματος, σε εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.
Οι εργασίες αποκατάστασης, σύμφωνα με τον κ. Γραφάκο βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο εξέλιξης και ανταποκρίνονται πλήρως στις διατάξεις και στο πλαίσιο των προδιαγραφών που απαιτούνται.
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Βασίλης Γουρνής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Πάνος και ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αυλίδος κ. Λευτέρης Λειβαδίτης.