ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10162019

Τετ, 16 Οκτ 2019 10pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόβλημα μειωμένης παραγωγής στο κεράσι

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κερασιάς στην περιοχή του Μετοχίου Διρφύων, μετέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, τον οποίο επισκέφθηκε στο Υπουργείο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινότητας Μετοχίου Σταύρο Γιαμαρέλο, τον πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μετοχίου Ιωάννη Τομαρά και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μετοχίου Διρφύων Ιωάννη Ξουρίκη.

Περισσότερα...

Και τρίτη παράταση στο Leader Ν. Εύβοιας

Νέα ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 24η Οκρωβρίου - Ποιες οι προϋποθέσεις

Με νέα απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος αποφασίστηκε η 3η κατά σειρά τροποποίηση της 1ης πρόσκλησης Ιδιωτικών Έργων CLLD/LEADER Νότιας Εύβοιας & Σκύρου, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων από 10/10/2019 στις 24/10/2019 και ώρα 15:00.

Περισσότερα...

ΠΩΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΝ... ΝΗΣΙ

Έντονες αντιδράσεις από το Επιμελητήριο, γιατί πολλές περιοχές εξαιρούνται από σοβαρά κίνητρα ανάπτυξης

Τη θέσπιση του Μεταφορικού ισοδύναμου για την Εύβοια, ως μέτρου με το οποίο επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μετακίνησης, που αντιστοιχεί σε επιβάτες και εμπορεύματα με μέσα θαλάσσιας και αεροπορικής μαζικής μεταφοράς, με το κόστος που θα ίσχυε στα μέσα χερσαίας μαζικής μεταφοράς για την ίδια απόσταση, ζήτησε το Επιμελητήριο Ευβοίας στη συνεδρίαση της δεύτερης ημέρας εργασιών της 46ης Γενικής Συνέλευσης του ΕΟΑΕΝ, Γ.Σ. την οποία φιλοξένησε το Επιμελητήριο.

Περισσότερα...

ΤΟ ΚΟΒΑΛΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΛΑΡΚΟ;

Η Ευρώπη έχει μεγάλη έλλειψη και η εταιρεία έχει αποθέματα πολλών εκατομμυρίων για 100 χρόνια

Ειδικοί αποκαλύπτον ότι μπορεί να υπάρξει ένα σχέδιο σωτηρίας για τη ΛΑΡΚΟ, που θα μπορούσε όχι μόνο να την κάνει βιώσιμη και ανταγωνιστική, αλλά και να της δώσει ζωή για τα επόμενα 100 χρόνια. 

Περισσότερα...

Μέχρι 24/10 αιτήσεις στο Leader Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας

Η Αναπτυξιακή Εύβοιας ανακοινώνει ότι, μετά την 5η τροποποίηση της 1ης πρόσκλησης Ιδιωτικών Έργων CLLD/LEADER Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας, αποφασίστηκε νέα παράταση στην καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης, που πλέον ορίζεται η 24/10/2019 και ώρα 15:00.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ