ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10192018

Πεμ, 18 Οκτ 2018 7pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ενημερώθηκε για τη ΛΑΡΚΟ

Ενημερώθηκε για τη ΛΑΡΚΟ

Ο Κ. Μαρκόπουλος συνάντησε στη Βουλή τους εκπροσώπους όλων των εργοταξίων της ΛΑΡΚΟ (κα Παπαϊωάννου, κ.κ. Θωμά, Φουρτάκα, Κορέτζελο).

Του εξέφρασαν την απορία τους για το γεγονός ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για την πορεία της αποκρατικοποίησης και την ανησυχία τους για πιθανή σταδιακή απαξίωση της εταιρείας μέσα από σχέδια διάσπασης της, είτε μέσα από την διαρκή απομείωση του προσωπικού της. Ο Βουλευτής ζήτησε ενημέρωση για τα εξής θέματα.

1. Για το ζήτημα της τακτοποίησης της απόθεσης της σκουριάς ώστε να μην ρίχνεται αυτή στον Ευβοϊκό.

2. Για τις επιθεωρήσεις από την διεύθυνση μεταλλείων Νοτίου Ελλάδας και τα πορίσματα.

3. Για την επάρκεια του προσωπικού σε σχέση τόσο με την παραγωγική διαδικασία όσο και με την ασφάλεια για τους εργαζόμενους.

4. Για συνταξιοδοτήσεις με είσπραξη μεγάλων αποζημιώσεων και στη συνέχεια επαναπροσλήψεις με παχυλούς μισθούς σε θέσεις συμβούλων.

5. Για την τύχη της διένεξης με την ΔΕΗ είτε για το χρέος, είτε για την τιμή της κιλοβατώρας.

6. Για τα λιγνιτικά ορυχεία που κατέχει η ΛΑΡΚΟ κ.λ.π.

Ο Βουλευτής ετοιμάζεται με την πληροφόρησή του από τους εργαζόμενους και άλλες πηγές, για την συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων που αναμένεται να γίνει μετά την 25η Μαρτίου με θέμα αποκρατικοποίηση ΛΑΡΚΟ και θα συμμετέχουν διοίκηση, ΤΑΙΠΕΔ και βέβαια Υπ. Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ