ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ05252020

Δευ, 25 Μαϊ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ρεκόρ επισκεπτών φέτος για την Σκύρο

Ρεκόρ επισκεπτών φέτος για την Σκύρο

'Ελληνες και ξένοι ανακαλύπτουν τη μαγεία του νησιού

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας Σκύρος Ναυτική Εταιρεία - Skyros Shipping Co, το 2018 σημειώθηκε αύξηση της επιβατικής κίνησης την τουριστική περίοδο σε όλες τις δρομολογιακές γραμμές του F/B Αχιλλέας.

Στη γραμμή Κύμη - Σκύρος - Κύμη, τον Ιούνιο υπήρξε αύξηση 1,2% και μετακινήθηκαν 13.672 επιβάτες, τον Ιούλιο 9,7% και 33.039 επιβάτες και τον Αύγουστο 6,13% και 40.711 επιβάτες
Στη γραμμή των Σποράδων (Κύμη - Αλόννησο - Σκόπελο-Κύμη), αύξηση 17,66% και μετακινηθήκαν 20.314 επιβάτες.
Συμπερασματικά διαπιστώθηκε μια αύξηση, καθώς και μια δυναμική της επιβατικής κίνησης στη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε από τον Ιούνιο και τείνει να παραταθεί και το Σεπτέμβριο.
Τα τελευταία χρόνια γίνεται στοχευμένη διαφήμιση από τη Σκύρο Ναυτική Εταιρεία και το Δήμο, προβάλλοντας συνεχώς το νησί και το πλοίο, ως ιδανικό τουριστικό προορισμό.
Για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η επιβατική κίνηση την τουριστική περίοδο, χρειάζονται συνεχόμενες συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου, των επαγγελματιών του τουρισμού και της Ναυτικής Εταιρείας.
Η Ναυτική Εταιρεία με ανακοίνωσή της, "ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την προτίμηση του και την εμπιστοσύνη στην εταιρεία, τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του F/B Αχιλλέα, για τον επαγγελματισμό τους και την ποιότητα των υπηρεσιών τους και τους υπαλλήλους των πρακτορείων για την άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ