ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08152020

Παρ, 14 Αυγ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Οι κτηνοτρόφοι Ευβοίας έχουν πολλά και μόνιμα προβλήματα

Οι κτηνοτρόφοι Ευβοίας έχουν πολλά και μόνιμα προβλήματα

Τι είπε η κυρία Αγιοστρατίτη μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ

Σε μία προσπάθεια το Επιμελητήριο να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα στην Εύβοια, η Πρόεδρος κ. Βούλα Αγιοστρατίτη, επισκέφθηκε μία μικρή κτηνοτροφική μονάδα, στα πλαίσια επίσκεψης της στην Κάρυστο.

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι (φορολογία, καταργήσεις επιδοτήσεων, καιρικές συνθήκες κ.α.).
Μαζί με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κ. Σόνια Ντάσιου και τον Γ.Γραμματέα κ. Γεώργιο Λυκουρόπουλο μίλησαν επίσης για τα προβλήματα των επαγγελματιών (δάνεια, ασφαλιστικά ταμεία και ληξιπρόθεσμες οφειλές)και αναφέρθηκαν στην δημιουργία ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού. Επιπλέον αναφέρθηκε η μείωση του Φ.Π.Α στην εστίαση.
Τέλος, έγινε ειδική αναφορά σε όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει η περιοχή καθώς και στον πρωτογενή τομέα με τα μοναδικά σε γεύση και ποιότητα προϊόντα της Νότιας Εύβοιας.