ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ10202019

Παρ, 18 Οκτ 2019 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Προϊόντα της Εύβοιας και στη μακρινή Κίνα;

Προϊόντα της Εύβοιας και στη μακρινή Κίνα;

Εκπρόσωποι της επαρχίας Χεμπέι ήρθαν στην Χαλκίδα για να γνωρίσουν την τοπική οικονομία

Ο πλανήτης Γη έχει μικρύνει και η Εύβοια είναι ένας τόπος που μπορεί να γίνει γνωστός παντού και να προωθήσει τα προϊόντα της ακόμη και στην πάλαι ποτέ άγνωστη και μακρινή Κίνα.

Εκπρόσωποι της επαρχίας Χεμπέι από την Κίνα βρέθηκαν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στη Χαλκίδα για να γνωρίσουν  τα προϊόντα της Εύβοιας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδα, Νίκος Κουδούνης και ο Χάρης Κουρούκλης ειδικός σύμβουλος της αγροδιατροφικής.
Από την Κίνα παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και  ο Γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου.
«Έχουμε την τύχη να συγκεντρώνουμε στην Περιφέρειά μας τις μεγαλύτερες και τις πιο εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας. Δική μας ευθύνη είναι να ανοίγουμε νέους δρόμους στους ανθρώπους μας που προσπαθούν καθημερινά να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να βαδίσουν σε νέα επενδυτικά μονοπάτια. Σήμερα, κάναμε ένα ακόμη άνοιγμα στη μεγάλη αγορά της Κίνας, με μια παραγωγική συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων της Επαρχίας Χεμπέι και επιχειρηματιών από τη Στερέα Ελλάδα», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ανακοινωθούν τελεσίδικες συμφωνίες και να μην περιοριστεί το όλο εγχείρημα σε αβρότητες και τυπικές επισκέψεις.