ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08152020

Παρ, 14 Αυγ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ζωντανή μετάδοση για τη ρύθμιση οφειλών

Ζωντανή μετάδοση για τη ρύθμιση οφειλών

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 έως 17:00 ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Εξωδικαστικός Μηχανισμός, Ρύθμιση οφειλών Επιχ/σεων Ελεύθερων Επαγγελ/τιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ, και Τράπεζες», το οποίο θα είναι σε ζωντανή μετάδοση με τις έδρες όλων των Περιφερειακών Τμημάτων. Στα πλαίσια του ανωτέρω σεμιναρίου, η διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του ΟΕΕ και ο Πρόεδρός του Λαγός Κων/νος σε συνεργασία με την Πρόεδρο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Παρασκευή Αγιοστρατίτη, δραστηριοποιήθηκαν με σκοπό την επίτευξη της παρακολούθησης του ανωτέρω σεμιναρίου και από μέλη του Επιμελητηρίου μας που ασχολούνται επαγγελματικά σε θέματα που άπτονται του ανωτέρω θέματος.
Η ζωντανή μετάδοση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα, 2ος όροφος.